Стрілянина у столичному кафе. Поліція затримала одного з підозрюваних

kafe strilyanina

 
Подія сталася вчора близько півночі на вулиці Братиславській у Деснянському районі Києва. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, прибувши за викликом, правоохоронці з’ясували, що у ресторані між чоловіками виник конфлікт через поведінку компанії молодиків, які голосно лаялися, а відтак заважали іншим відвідувачам. Аби з'ясувати стосунки, вони вийшли на вулицю: почалася бійка і пролунало кілька пострілів. У результаті двох чоловіків із пораненнями доставили у лікарню, де їм надають медичну допомогу. Зловмисники з місця події втекли двома автомобілями.

Із показів свідків з’ясувалося, що чоловіки, які стріляли, поїхали автомобілем «Тойота Ленд Крузер» сріблястого кольору.

kafe strilyanina1

kafe strilyanina2

kafe strilyanina3

kafe strilyanina4

- Орієнтування щодо розшуку зловмисників передали всім автопатрулям, тож під час плану-перехоплення патрульні помітили вказаний транспортний засіб, який рухався на великій швидкості. Вимогу поліцейських про зупинку водій проігнорував, тож його зупинили у результаті переслідування. За кермом перебував 24-річний уродженець Вінниччини, який відмовився надавати будь-які пояснення, посилаючись на статтю 63 Конституції України. Однак під час огляду машини у салоні виявили два зареєстровані пристрої для відстрілу гумовими кулями та магазин із набоями до одного з них. Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліція встановлює та розшукує інших учасників інциденту. З місця події також вилучені гільзи, які разом зі зброєю відправили на проведення експертизи, - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За повідомленнями лікарів, у 47-річного потерпілого сліпе поранення лівої кисті та поверхневе поранення вуха (його життю нічого не загрожує), а у його 41-річного товариша – вогнепальне поранення м’яких тканин правої та лівої скроневої ділянки голови та сліпе поранення ліктя (чоловік без свідомості в післяопераційному стані перебуває у реанімаційному відділенні).

За цим фактом відразу розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, а після проведення першочерговий слідчих дій – за ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.