​Поліція Києва затримала квартирників із викраденими речами

Зловмисники зламали замки вхідних дверей оселі на Дарниці та винесли планшети, ноутбук, ювелірні прикраси. Правоохоронці вилучили у них викрадені речі та інструменти, інформує прес-служба Нацполіції Києва.


Повідомлення про крадіжку із квартири на вул. Ревуцького надійшло до чергової частини столичної поліції о 17:45. 35-річний заявник розповів, що вранці пішов на роботу, а коли повернувся, побачив зламані замки на вхідних дверях.

Разом із поліцією чоловік оглянув помешкання і виявив, що злодії забрали два айпади, ноутбук, сережки та дві каблучки. Слідчо-оперативна група дослідила місце скоєння злочину. Зібрані речові докази долучили до матеріалів кримінального провадження, яке розпочали за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівники карного розшуку провели оперативно-розшукові заходи - і за підозрою у скоєнні цього злочину перевірили трьох уродженців Луганщини, щодо яких мали обґрунтовану оперативну інформацію. Раніше судимі 33-річний та 31-річний брати та їхній 31-річний товариш у себе на батьківщині таким чином заробляли на життя. Останнім часом вони мешкали у столиці.

Під час поверхневого обшуку у чоловіків вилучили викрадені речі, а також приладдя для зламу замків, яке направили на експертне дослідження. Братів, які, за їх словами, «нічого не робили», відпустили під особисте зобов’язання, їхнього спільника - затримали у рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правову оцінку кожному надасть слідство.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.