​Поліція затримала двох осіб, яких підозрюють у вбивстві киянина

Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, наприкінці лютого після пожежі у квартирі знайшли тіло чоловіка із ножовими пораненнями та опіками. Поліція встановила причетність до злочинних подій знайомих потерпілого.


Повідомлення про пожежу в одній із квартир у Солом’янському районі надійшло до поліції від місцевих жителів. На місці події слідчо-оперативна група виявила тіло молодого чоловіка із ножовими пораненнями та опіками.

Під час оперативно-розшукових дій поліція затримала двох чоловіків, яких обґрунтовано підозрює у вбивстві киянина та підпалі його квартири: саме в такий спосіб вони намагалися приховати тяжкий злочин. За словами затриманих, між ними виникла сварка, під час якої гості нанесли власникові квартири кілька ударів ножем. Від отриманих травм чоловік помер. Тоді молодики підпалили квартиру та втекли.

Як повідомив начальник Солом’янського управління поліції Павло Василенко, правоохоронці встановили, що після злочину чоловіки поїхали до Одеси і деякий час там переховувалися, поки їх не затримали працівники поліції.

«Наразі зловмисники знаходяться під вартою. Їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 115 Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує довічне ув’язнення», - зазначив Павло Василенко.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.