​У Києві оперативники затримали виробників та продавців амфетаміну

Кримінальний дует збував наркотики шляхом так званих «закладок». Загальна сума вилученого у них «товару» складає близько 75 тисяч гривень.


За інформацією прес-служби Нацполіції Києва, столичні оперативники отримали інформацію про незаконну діяльність двох киян. 20-річна дівчина разом із 24-річним хлопцем у квартирі батьків, що розташована на вулиці Ентузіастів, обладнали нарколабораторію з виробництва амфетаміну.

Як повідомив старший оперуповноважений управління протидії наркозлочинності ГУНП України в місті Києві Артем Поночовний, при затримані слідчі провели поверхневий огляд киян, у ході якого виявили та вилучили поліетиленові пакунки із порошком білого кольору вагою 210 грамів. Як вони пояснили, вилучена речовина - амфетамін - належить їм, а зберігали її з метою збуту.

«У подальшому ми провели огляд квартири на вулиці Ентузіастів, де виявили та вилучили лабораторне обладнання для виготовлення амфетаміну та 20 г готового наркотику, ваги з відповідним нашаруванням, 30 г марихуани та пігулку екстазі», - зазначив Артем Поночовний.

Окрім того, за вказаною адресою поліцейські виявили та затримали 26-річного чоловіка, місце проживання якого зараз встановлюється. За участю понятих правоохоронці провели огляд затриманого, в ході якого виявили та вилучили поліетиленові пакунки із білим порошком вагою три грами та рослинною речовиною вагою 5 грамів. Чоловік зізнався, що це амфетамін та канабіс, які він зберігав для власного вживання.

Слідчі Дніпровського управління поліції належним чином зареєстрували події та відкрили кримінальні провадження. Вилучені речові докази направлено для проведення експертизи.

«Амфетамін затримані збували шляхом «закладок» по 300 гривень за один грам. Прекурсори та обладнання вони замовляли через мережу Інтернет. Загальна вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить близько 75 тисяч гривень», - додав Артем Поночовний.

Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення інших фігурантів, які можуть бути причетні до виготовлення та розповсюдження наркотиків.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.