​Надзвичайна ситуація сталася в Києві на незаконному будівництві ЖК «Сонячна Рів'єра»

4 квітня 2017 року на будівельному майданчику скандального ЖК, що розташований за адресою вул. Микільско-Слобідська, 1 (Дніпровський район м. Києва) сталася подія, що має ознаки злочину, передбаченого ст.272 Кримінального Кодексу України «Порушення правил безпеки підчас виконання робіт з підвищеною небезпекою».


За інформацією свідків, близько 15:00 з боку будівельного майданчику пролунав сильний вибух, після чого з одного з будівельних кранів на землю впала ємність для підйому бетону. Майже за хвилину від зазначеної події мені почали телефонувати мешканці мікрорайону з інформацією про влучення уламків залізної конструкції в автомобілі, що розташовані на різній відстані від будівельного майданчика, а саме:

- автомобіль, що знаходився на автозаправній станції WOG за адресою проспект Броварський, 11,

- автомобіль, що знаходився у дворі будинку ЖК Рів'єра Ріверсайд за адресою вулиця Раїси Окіпної, 18.

З ошалілим власником автомобіля на АЗС оперативно намагалися «всё порешать» прибулі представники забудовника, зокрема тітухан Назарчик, який наразі в штаті микитасівського Укрбуд(к)а. Бо представники Нацполіції, ось щойно, мені сказали: «А в нас тільки одна заява. Який такий Вог. Ми нічого не знаєм».

А також за свідченнями рибалок, що перебували в Гідропарку, велика кількість уламків впала в річку Дніпро, два з них було знайдено на прибережній зоні Гідропарку.

Постраждалими автомобілістами було викликано поліцію. За кілька хвилин приїхав наряд поліції, а згодом слідчо-оперативна група. Було зафіксовано пошкодження та складено протоколи.

Також за твердженням свідків, за деякий час на будівельний майданчик прибуло 4 карети швидкої допомоги.

Тільки за щасливим збігом обставин уламки, які перелетіли через весь Броварський проспект, не влучили в поїзд Метро.

А на території МВЦ, де, вже скоро, має відбутися Євробачення, не було виставки.

Хочу зазначити, що вказана подія могла статися внаслідок, м'яко кажучи, неналежної організації будівництва, повної відсутності документів на виконання робіт та на експлуатацію машин і механізмів підвищеної небезпеки.

А ось цей уламок (вага 12 кілограм) перелетів через всю територію Патріаршого Собору УГКЦ, в лічених сантиметрах від в смерть переляканої жінки, і впав на території Венеціанського пляжу, за 500(!!!) метрів від епіцентру вибуху.

Анатолій Шаповал, facebook.com

Фото зі сторінки Фейсбук Анатолія Шаповала



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.