​Як Кличко намагається киян надурити

Вчора прокуратура Києва повідомила про підозру керівнику апарату КМДА Володимиру Бондаренку за підроблення диплому про вищу освіту. Зрозумівши, що справу вже не вдасться зам’яти, мер Києва все ж таки вирішив «звільнити» Бондаренка заднім числом. Так, після закінчення робочого дня, 31 серпня о 19:35 на сайті КМДА з’являється інформація, що Кличко нібито звільнив Бондаренка ще 22 серпня. Дана інформація паралельно з’являється на фейсбуці мера та на його особистому сайті klichko.org.


Намагаючись якомога раніше видати інформацію про звільнення Бондаренка, посіпаки Кличка, фальсифікуючи розпорядження, самі заплутались і видалили зайві документи з сайту мерії. Так підробне розпорядження по Бондаренку має порядковий номер 638, а вже наступні розпорядження міського голови мають порядкові номери 640, 641... (https://www.facebook.com/Y.V.Levchenko/posts/1065329883598421).

Маємо ніщо інше, як фальсифікацію документів. Коли одне розпорядження було замінене іншим, а ще одне просто зникло.

У будь-якому випадку, зрозуміло, що Кличко видав дане розпорядження і розмістив його на сайті КМДА заднім числом. Очевидно, що інформацію про звільнення фальсифікатора протягом 9 днів не могли не помітити журналісти, які постійно моніторять сайт мерії.

Мені стало відомо про підробний диплом Бондаренка ще на початку весни. 17 березня я скерував відповідне депутатське звернення до правоохоронних органів. Лише через три місяці після того, як у ЗМІ піднявся скандал завдяки розслідуванню журналіста програми Схеми: корупція в деталях - RFERL Максим Савчук, Кличку довелося відсторонити Бондаренка від своїх обов’язків - поки йде слідство. З моменту відсторонення Бондаренка пройшло купа часу, і … о диво – фальсифікатор вирішив звільнитися за власним бажанням.

Поки йшло слідство, мене повідомляли, що Кличко особисто намагався зам’яти це питання з правоохоронцями, щоб ті не чіпали його заступника. Спочатку здавалося, що він просто намагається уникнути для себе репутаційних втрат, тому й «вписується» за фальсифікатора. Але згодом стало очевидно, що Кличко намагається вирішити питання по Бондаренку, щоб кримінальну справу не відкрили проти нього самого, адже я знайшов докази того, що Кличко з самого початку знав про фальшивий диплом свого керівника апарату.

Детальніше тут: https://www.facebook.com/Y.V.Levchenko/videos/1001218636676213/.

Доведеться написати ще одне звернення в правоохоронні органи щодо фальсифікації документів самим Кличком.

До речі, весь цей час Бондареко продовжував de facto займатися своїми «робочими» справами, ніби він і не був відсторонений, цікаво, що тепер Кличко придумає для свого найближчого помічника, щоб не розлучатися з ним.

Після оприлюднення цього допису, Кличко сьогодні сфальшував ще одне розпорядження - № 639, яке станом на 12:37 було відсутнє на сайті КМДА. Деталі тут: https://youtu.be/1XPpsJtvJnY.

Юрій Левченко, fasebook.com

Фото Інформаційний Акцент



Коментарі

  +0 #1 иван 1 сент. 2017 г., 23:22:16
так и Кличка сразу за подделку документов и всех соучастников на єшафот ... поддельшики это есть фальшивомонетчики - мошенники и должны сидеть пожизненно .

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.