​У Києві затримали підозрюваного у вбивстві з необережності

Подія трапилась на вулиці Туполєва Святошинського району столиці. Конфлікт виник під час святкування весілля: двоє гостей посварилися, у результаті чого один з них вдарив 24-річного опонента в голову. Правоохоронці розслідують обставини інциденту.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, до територіального управління поліції надійшло повідомлення заявників, що після святкування весілля вони виявили брата нареченого без ознак життя. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група району та головного управління поліції. За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло 24-річного уродженця Київщини.

Відомості про подію слідчим відділом Святошинського управління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після проведення судово-медичної експертизи правоохоронці з’ясували, що причиною смерті хлопця є удари тупим предметом.

Під час комплексу оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи, причетної до побиття чоловіка, поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 32-річний киянин, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Чоловік повідомив слідчим, що під час святкування весілля родички між ним та братом нареченого виник словесний конфлікт. У розпалі сварки киянин наніс молодшому опоненту удар кулаком у голову, від чого той впав на асфальт.

За словами підозрюваного, після вибачення молодики продовжили святкування. Вже наступного дня родичі потерпілого виявили його у ліжку мертвим.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції перекваліфікував подію на ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. 32-річному киянину повідомлено про підозру. На час слідства чоловіка відпустили під особисте зобов’язання. Фігурантові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.