​Звільнений з-під варти суддею Печерського суду, Саакашвілі заявив про подальші плани

Адвокати, народні депутати та активісти під Печерським судом домоглись звільнення Михайла Саакашвілі, суддя відмовила прокурорам у задоволенні клопотання про домашній арешт Саакашвілі, повідомляє прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі».


«Вони хотіли сховати мене від народу, а народ від мене. Вони хотіли показати, що можуть посадити Саакашвілі і можуть закатати всіх людей під асфальт. Все вийшло навпаки. Дуже мужня суддя. Зараз на неї будуть чинити тиск, бо вона прийняла рішення згідно з законом, а не за вказівкою влади. Але система починає розвалюватись, суддя не піддалась їх вказівкам, поки я сидів в СІЗО - спілкувався з наглядачами, тут з поліцейськими, всі кажуть, що їм все вже надоїло», - зазначив Саакашвілі.

Михайло Саакашвілі, залишивши залу суду, заявив про подальші плани.

«Консолідуватись з іншими політичними силами, нам не потрібні напади і насилля, ми маємо дотиснути, щоб вони прийняли всі закони, і будемо готуватись до спокійної, конституційної зміни влади в Україні», - заявив Саакашвілі.

Лідер РНС висловив вдячність всім людям, які прийшли сьогодні його підтримати і які, незважаючи на його затримання, величезною кількістю вийшли на Марш за імпічмент у неділю.

«Дуже вдячний людям, ми повинні їх підтримувати. Ці люди герої, це середній клас, інтелігенція, мирні люди, які і мають взяти владу в Україні. Зараз нам потрібна консолідація опозиційних сил для побудови влади середнього класу в країні. Я не маю претензій на національне лідерство, але якщо я можу допомогти людям згуртуватись, об’єднатись, щоб змінити цю країну, я буду це робити», - заявив Саакашвілі.

«У них не вийшло сьогодні, не вийде і у майбутньому, ми обов’язково переможемо. У неділю ми маємо сказати, що нам набридло так жити. Люди не товар, як вони думають, люди – це божество, заради якого варто жити», - звернувся до людей Михайло Саакашвілі.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.