​У столиці ліквідували нарколабораторію, яку обладнав у квартирі житель Київщини

Працівники управління протидії наркозлочинності спільно з поліцейськими Подільського управління поліції затримали чоловіка, який виготовляв наркотики та психотропні речовини. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Отримавши інформацію про те, що житель Київщини зберігає наркотики, слідчі Подільського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Як розповів слідчий Подільського управління поліції Денис Невесьолов, у рамках кримінального провадження правоохоронці встановили, що чоловік замовляв у невідомих осіб прекурсори і отримував їх поштовим зв’язком. У результаті оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали зловмисника під час отримання у відділені посилки з фенілнітропропеном.

«Після затримання ми прийняли рішення провести невідкладний обшук за місцем проживання зловмисника. Під час процесуальної дії у помешканні на Київщині виявили лабораторне обладнання, десятки літрів прекурсорів, близько 200 грамів фенілнітропропену, 10 грамів готового амфетаміну, 18 блістерів сильнодіючого лікарського засобу субітекс, 200 грамів марихуани, а також ваги, фасувальні пакети і пістолет із ознаками переробки», - повідомила перший заступник начальника Подільського управління поліції Наталія Зіненко.

Слідство встановило, мешканець Київської області, 1981 року народження, обладнав у квартирі нарколабораторію, де виготовляв заборонені речовини. Після проведення експертиз вирішуватиметься питання про обрання правопорушнику міри запобіжного заходу, а також додаткової кваліфікації його дій та можливої перекваліфікації кримінального провадження на більш тяжкий злочин.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.