​У столиці затримали групу іноземців, які вчиняли квартирні крадіжки

При спробі втечі від поліцейських, правопорушники пошкодили два припаркованих автомобіля. Втім оперативні працівники затримали їх із речовими доказами відразу після скоєння двох злочинів, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції спільно із колегами столичного главку відпрацьовували оперативну інформацію про діяльність групи осіб, яка «спеціалізувалася» на квартирних крадіжках. Встановивши їх місце знаходження, поліцейські почали спостерігати за їхніми діями.

Правоохоронці побачили, як четверо чоловіків під’їхали на автомобілях до будинку на вулиці Івана Крамського. Один з них залишився на вулиці, а троє за кілька хвилин проникли до двох квартир, звідки викрали гроші та мобільні телефони. На виході з будинку вони помітили правоохоронців, тож швидко сіли в автомобілі та почали тікати.

Під час втечі правопорушники пошкодили дві машини, які були припарковані на узбіччі. Втікачів розшуковці затримали та доставили до управління поліції. Окрім викрадених речей, у них вилучили також набір відмичок.

Трьох фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисниками виявились громадяни іншої держави, 1989, 1990 та 1970 років народження. Слідчі також опитали іншого співучасника, який виконував роль водія.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато два кримінальних провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловікам загрожує до шести років ув’язнення. Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.