​Столичні детективи затримали зловмисника, котрий пограбував сім’ю підприємців

Раніше судимий чоловік разом зі спільниками напали на родину столичних бізнесменів у їх будинку. Правоохоронці за даним фактом розпочали кримінальне провадження: зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


До поліції за допомогою звернулася киянка, котра розповіла, що невідомі особи напали на її сім’ю та пограбували: «Заявниця – власниця лазні, котра знаходиться на території її обійстя. Того вечора вона чекала на клієнтів. Коли троє молодиків прийшли, потерпіла хотіла провести їх до приміщення лазні, однак ті напали на неї та затягли до будинку. Там вони схопили чоловіка та сина постраждалої і прив’язали всіх трьох до стільців клейкою стрічкою», - розповів начальник відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Сергій Бондар.

Зловмисники вимагали віддати їм гроші. Зрештою жінка вказала їм на місцезнаходження ключа від сейфу – фігуранти привласнили золоті вироби та грошові кошти на загальну суму понад 60 тисяч гривень. Отримавши бажане, грабіжники втекли.

Детективи та оперативні співробітники Голосіївського управління поліції встановили особу одного із нападників. Ним виявився 49-річний криворіжець із кримінальною історією: чоловік 13 років провів за гратами за розбій.

Голосіївські поліцейські у Кривому Розі в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали зловмисника. Нині йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до восьми років ув’язнення. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід – тримання під вартою.

Правоохоронці проводять усі необхідні заходи для встановлення та затримання співучасників злочину.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.