​Троє зловмисників організували в одній із київських квартир наркопритон

До Деснянського управління поліції звернулася киянка, яка повідомила, що її вигнали з квартири на проспекті Володимира Маяковського. За словами потерпілої, там проживає її донька з двома товаришами, а до них ходять невідомі люди вживати наркотики, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Як розповів начальник слідчого відділення №2 Деснянського управління поліції Ярослав Пономаренко, правоохоронці перевірили цю інформацію:

«Ми провели невідкладні слідчі дії в оселі заявниці, на момент обшуку там перебували двоє зловмисників та гість, 1992 року народження. Звідти правоохоронці вилучили більше десяти пакетиків із різнокольоровою речовиною, схожою на наркотичну, ваги, приладдя для вживання заборонених наркотичних засобів, фасувальні пакети та два предмети, схожі на пістолети. Також потерпіла додала, що з її квартири зникли 1500 доларів США».

Зброю направили на експертне дослідження для подальшої додаткової правової кваліфікації. Троє фігурантів – донька заявниці, а також уродженці Києва та Броварів, 1997 та 1998 років народження, надали свідчення слідчим.

Слідчі Деснянського управління поліції розслідують кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) та ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.