​Столичні поліцейські розшукали 17-річну дівчину, яка зникла більше місяця тому

Правоохоронці знайшли її у родичів подруги на території Київській області. За словами втікачки, вона нібито посварилася з рідними і вирішила піти з дому. Неповнолітню поставили на профілактичний облік сектору ювенальної превенції Деснянського управління поліції, а на її батьків склали адміністративний протокол, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


На початку червня до столичної поліції надійшло повідомлення від киянки про те, що її донька не повернулась додому. На виклик виїхала слідчо-оперативна група району та працівники ювенальної превенції.

Як розповів начальник сектору ювенальної превенції Деснянського управління поліції Олександр Поліщук, батьки підлітка розповіли, що їх донька пішла гуляти з друзями та не повернулася:

«Ми з’ясували, що поки матері та батька не було вдома, дівчина зібрала свої речі та пішла. З рідними на зв'язок не виходила, але в соціальних мережах постійно викладала світлини з різних районів столиці. Було припущення, що дівчина мешкає у своїх друзів, тож перевірялись адреси їх мешкання, опитувались родичі та сусіди. Завдяки спільним заходам працівників сектору ювенальної превенції та карного розшуку Деснянського управління поліції «мандрівницю» знайшли на дачі родичів подруги у селі Проців Бориспільського району Київської області».

Дитину благополучно повернули батькам. У свою чергу, зникла розповіла правоохоронцям, що начебто не порозумілася з батьками, а тому вирішила втекти з дому. Будь-яких кримінальних правопорушень відносно неї скоєно не було.

Із батьками знайденої дівчини працівники поліції провели профілактичну бесіду та склали адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім цього, неповнолітню вже поставили на профілактичний облік сектору ювенальної превенції Деснянського управління поліції.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

  +0 #1 Укроп 5 июл. 2019 г., 19:21:59
Очень интересно. А в чем вина родителей, что это недоразвитое решило, что её так сильно обидели? Даже не удосужилась мозги потревожить (если было что тревожить), что в Украине не всегда лето и ни подругам, ни знакомым она на иждевенчество на ... не нужна?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.