​Київські оперативники затримали двох грабіжників

До чергової частини Шевченківського управління поліції зателефонував охоронець однієї із будівель на вулиці Дмитрівській. Він повідомив, що до нього звернувся чоловік, якого кілька хвилин тому пограбували невідомі, інформує прес-служба Нацполіції Києва.


Як розповів заступник начальника відділу поліції №1 Шевченківського управління поліції Олег Гурчин, по прибуттю на місце події слідчо-оперативна група опитала потерпілого та розпочала пошуки грабіжників:

«Ми з’ясували, що чоловік пізно ввечері повертався додому. Коли він стояв на трамвайній зупинці, до нього підійшло двоє невідомих, побили його, а після відібрали гроші, мобільний телефон і втекли. Під час спілкування потерпілий надав нам опис своїх кривдників. Цю інформацію ми відразу передали патрульним поліцейським та нарядам Шевченківського району столиці».

Згодом, під час відпрацювання центральної частини міста їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім цього, при поверхневому огляді у одного із затриманих виявили та вилучили речовий доказ - мобільний телефон, а гроші вони встигли витратити.

Затримані - чоловіки 1996 та 1994 років народження, які раніше не притягувались до кримінальної відповідальності.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управлінні поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру, їм загрожує до шести років ув’язнення.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Сегодня ночью наша страна подверглась очередному нападению с воздуха со стороны рашистской федерации 20-ю ударными беспилотниками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.