Юрій Левченко: депутат Пабат платить 1000 гривень за голос

«1000 гривень за голос - кличківський депутат Пабат, який балотується в Київраду від партії «Перемога Пальчевського» почав підкуповувати виборців. Мешканці Святошинського району мені повідомили, що люди депутата Олександра Пабата, який балотується до Київради від партії «Перемога Пальчевського», почали скуповувати голоси на Борщагівці» - повідомляє на своїй сторінці у ФБ Юрій Левченко

«Слід зазначити, що скупкою голосів Пабат займається на кожних виборах, і це допомагає йому сидіти в депутатах вже 22 роки, попри тотальну корумпованість й безкінечні голосування проти інтересів киян. За цей час у члена «молодої команди» Черновецького сформувалися величезні «сітки» з підкупу виборців.

Але на цих виборах люди Пабата вже скуповують голоси за «сучасними технологіями».

Виборця записують в базу, дають 500 гривень і пластикову карточку «Громадський організатор» з індувідуальним номером та штрих-кодом. Після того, як виборець на виборчій дільниці проголосує за Пабата, в кабінці він має сфотографувати бюлетень разом зі своєю карткою поряд.

Потім, після виборів, людина має прийти в штаб до Пабата, показати фотографію бюлетеня зі своїм штрих-кодом і отримати ще 500 гривень.

Якщо хтось подумає, що такого не може бути, щоб за один голос давали 1000 гривень, то мушу вас розчарувати – може. Раніше Пабат платив ще більше в доларовому еквіваленті.

Наприклад на виборах 2012 року, Пабат на тій же Борщагівці підкуповував виборців за 400 гривень (150 грн до виборів і 250 грн після).

Враховуючи, що в 2012 році долар був по 8 гривень, то підкуп складав 50$. По сьогоднішньому курсу – це 1400 гривень. Тоді в 2012 році через масову скупку голосів Пабатом, партія Кличка «УДАР» навіть з цього приводу зверталася до МВС і прокуратури з вимогою розслідувати факти підкупу і притягнути його до відповідальності. А вже через 3 роки Пабат увійшов в Київраді у фракцію Кличка»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.