Путін оголосив про початок нової «холодної війни» - політолог

hol war

 
Сьогоднішнє звернення президента Росії Володимира Путіна, як колись промова Черчіля у Фултоні, ознаменувала початок нової «холодної війни». Про це повідомив директор Центру зовнішньополітичних досліджень Сергій Пархоменко, передають «Конфлікти і закони».


«Над Європою знову опускається «залізна завіса». Путін, використовуючи риторику в стилі вождів СРСР під час чергових з’їздів чи пленумів ЦК КПСС, чітко дав зрозуміти – в його планах є відродження Радянського Союзу, відновлення «історичної справедливості», а приєднання Криму він фактично розцінює як збирання земель, які в 1991 році «незаконно вийшли зі складу СРСР», - каже політолог.

«В цій ситуації Україні необхідно вийти зі складу СНД, денонсувати Харківські угоди, денонсувати Договір про дружбу та кордони з РФ і почати піднімати в суспільстві питання про повернення Кубані (північно-західної частини Краснодарського краю, населеного етнічними українцями). Це неминуче доведеться зробити, адже Росія почала руйнацію системи міжнародних договорів», - підкреслив директор ОПАД.



Коментарі

  +0 #1 Иван Пидкова 18 мар. 2014 г., 19:59:13
Пропозиція пана Пархоменка повернути Кубань звучить як провокація або ж як безглузде "сотряспние воздуха". Українські козаки, які після 1775 р. були переселені Катериною ІІ на Кубань вже давно асимільовані і стали "кубанскими казакамит", які зараз наводять "порядок" в Криму. Навіщо говорити про те, що ніколи не може бути реалізоване? Тільки для того, щоб щось бовкнути?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.