​Адміністрація Трампа планує відкрити контакти з росією щодо України

Адміністрація президента Трампа, згідно з повідомленнями, планує призначити спеціального посланника для прямих зв’язків з помічником президента росії володимира путіна. Два європейські посадовці повідомили в п’ятницю, що посланник втримуватиме зв’язки з Владиславом Сурковим, якого інколи називають кремлівським «сірим кардиналом». Про це пише видання The Hill, повідомляє «Голос Америки».


Завданням посланника будуть переговори з Сурковим про закінчення трирічного конфлікту у Східній Україні, який почався тоді, коли росія анексувала Крим і підтримала проросійських сепарартистів на Донбасі.

Американський службовець визнав, що нині обговорюється ця ідея, але що дотепер не винесено рішення в цій справі. А прес-секретар Білого дому Шон Спайсер у п’ятницю відмовився коментувати повідомлення про призначення посланника для розмов із Сурковим.

Згідно з повідомленнями, такий план підтримує також канцлер Німеччини Анґела Меркель. Вона порушила цю тему під час своєї зустрічі з Трампом у Білому домі у березні.

Адміністрація президента Обами втримувала контакти з російською стороною за посередництвом помічника державного секретаря з європейських справ Вікторією Нуланд. Саме Нуланд вела переговори з Сурковим про запровадження в життя Мінських угод, пише видання.

росія опинилася під тиском як з боку Конгресу Сполучених Штатів, так і засобів масової інформації після того, як директор Федерального бюро розслідувань минулого місяця повідомив про слідство щодо імовірного втручання росії у президентські вибори 2016 року.

Розслідування стосуватиметься також справи, чи була таємна змова між російськими офіційними особами і представниками виборчої кампанії Дональда Трампа.

Фото thehill.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.