​Журнал «Тайм» спростовує заяву президента Трампа про те, хто обраний «Людиною року»

Журнал «Тайм» спростував слова президента Дональда Трампа, який заявив напередодні, що він відмовився від пропозиції очолити список людей, які найбільше вплинули на інформаційну картину дня протягом року, що минає, відомий, як «Людина року», повідомляє «Голос Америки».


«Журнал« Тайм »зателефонував (мені), щоб сказати, що я, НАПЕВНО, буду названий «Людиною року», як і в минулому році, - написав Дональд Трамп, який перебуває у флоридському маєтку «Мар-а-Лаго», в своєму Твіттері ввечері в п'ятницю. - Але (для цього) я повинен погодитися на інтерв'ю і велику фотозйомку. Я сказав, що це, напевно, мені не підходить, і відмовився. У будь-якому разі, дякую!»

Журнал «Тайм» поспішив спростувати версію глави Білого дому.

«Президент неправильно інтерпретує те, як ми вибираємо «Людини року», - повідомило видання в Твіттері. - «Тайм» не коментує наш вибір до публікації, яка відбудеться 6 грудня».

Дональд Трамп у публічних виступах нерідко заявляв про те, що він частіше за інших лідерів очолював список журналу «Тайм». Інформаційні агентства публікували знімки, зроблені на території «Мар-а-Лаго» та інших приватних клубів, що належать президентові США, інтер'єри яких прикрашають зроблені за допомогою фотошопу обкладинки «Тайму» із зображенням Дональда Трампа.

Згідно з правилами видання, «Людиною року» вибирається політик чи громадський діяч, «що зробив найбільший вплив на новинну картину дня в останні 12 місяців».

Уперше рейтинг був опублікований в 1927 році. «Персонами року», в тому числі, називалися і політичні «антигерої» - у 1938 році на обкладинці журналу з'явився Адольф Гітлер, в 1939 і 1942 - Йосип Сталін.

В останній раз Дональд Трамп був названий «Людиною року» за версією видання в 2016 році.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.