​Північна Корея підтвердила схильність до «повної» денуклеаризації та саміту з Трампом

Лідер Північної Кореї Ким Чен Ин підтвердив свою відданість справі «повної» денуклеаризації Корейського півострова та запланованої зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, президент Південної Кореї Мун Чже Ін заявив у неділю. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters, передає «Голос Америки».


У суботу Президент Південної Кореї Мун Чже Ін провів неоголошену раніше зустріч з лідером Північної Кореї Ким Чен Ином. Як пояснили в Південній Кореї, ця зустріч спрямована на забезпечення успіху саміту між США та КНДР.

Проведення цієї зустрічі підтверджує бажання обох лідерів співпрацювати заради того, щоб саміт, навколо якого все ще існує невизначеність, все ж відбувся.

Лише через день після того, як Трамп оголосив про скасування саміту з лідером Північної Кореї через «відверту ворожість» КНДР, президент США ввечері в п’ятницю заявив про поновлення роботи над зустріччю і зазначив, що ведуться «конструктивні обговорення».

«Ведемо дуже конструктивні обговорення про поновлення саміту, який, якщо відбудеться, ймовірно, пройде в Сингапурі в той же день 12 червня і, за потреби, триватиме далі», - зазначив Трамп у Twitter.

Президент Трамп на початку тижня оголосив про скасування саміту після того, як Північна Корея дала зрозуміти, що вона може відкликати саміт через непорозуміння щодо умов, які висувають Сполучені Штати в справі односторонньої денуклеаризації Корейського півострова.

У вівторок, під час зустрічі з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном у Білому домі, він сказав, що саміт, можливо, не відбудеться наступного місяця.

«Якщо це не станеться тепер, можливо, він станеться пізніше», - наголосив Трамп.

Президент Трамп додав: «Є певні умови, яких ми вимагаємо».

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.