​Трамп заявив, що відмовився б від послуг Манафорта, якби знав, що той під слідством

Президент Трамп висловив здивування тим, що ні Міністерство юстиції США, ні ФБР не попередили його протягом президентської передвиборчої кампанії, що Пол Манафорт перебував під слідством. Президент також вказав, що він не взяв би Манафорта на роботу, якщо б знав про слідство, повідомляє «Голос Америки».


«Коли залишилось тільки двоє тих, хто міг стати президентом, чому ФБР, або Міністерство юстиції не повідомили мені, що вони таємно розслідують Пола Манафорта (за звинуваченнями 10-річної давнини, які раніше полишили) протягом моєї кампанії, - написав Трамп у Twitter зранку в неділю. – Мали мені сказати!».

У другому повідомленні у Twitter Трамп наголосив на невеликій ролі Манафорта, підкресливши, що стратег «приєднався до кампанії пізно і був з нами короткий період часу». Він також написав: «однак, якби нам сказали, що Комі з хлопцями працювали проти нього, його б не найняли!».

Колишній помічник кампанії Трампа Сем Нанберґ відповів на повідомлення Трампа у Twitter, зазначивши, що президент демонструє «вибіркову пам’ять» про причини прийняття Манафорта на посаду.

«Дональд, гарна вибіркова пам’ять, - написав Нанберґ у Twitter. – Ви найняли Пола, бо програвали битву протягом «праймеріз». Якщо б залишили Левандовські, Ви не стали б кандидатом від партії. Вам пощастило, що Пол працював на Вас».

Судові розгляди в справі Манафорта мають розпочатись 28 липня і 10 вересня в штаті Вірджинія та в столиці США.

Полу Манафорту висунуто звинувачення в змові, шахрайстві в сфері оподаткування та в банківській сфері, а також в порушенні правил лобістської діяльності при роботі на користь проросійських політиків України. Манафорт заявляє про свою невинуватість.

Пол Манафорт. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.