​Після публікації доповіді Мюллера Трамп почав втрачати рейтинги

Рейтинги президента США Дональда Трампа знизились на три відсоткових пункти з моменту опублікування доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера й досягли мінімуму за 2019 рік. Про це пише «Голос Америки» з посиланням на видання The Hill.


Ще кілька днів тому роботу глави держави схвалювали 40 відсотків дорослих громадян, у п'ятницю цей показник досяг 37 відсотків.

Повну доповідь з купюрами оприлюднили у четвер, 18 квітня. Сам президент, який спершу хвалив у Твіттері текст скороченої версії, змінив свої оцінки, пише CNN.

ABC також відзначає розчарування президента. У Твіттері він назвав розслідування «незаконно розпочатим обманом», «великим, жирним марнуванням часу, сил і грошей», а заяви, зроблені про Трампа його колишніми підлеглими - «маячнею».

Останній коментар містив відео, де зібрані такі тези: «Розслідування Мюллера у цифрах. Витрачено понад 30 мільйонів доларів. 18 розлючених демократів. 675 днів. Понад 2 800 повісток до суду. Понад 500 свідків. Нуль - змови. Нуль - перешкоджання правосуддю».

Сенаторка-демократка Елізабет Уоррен стала першою кандидаткою в президенти США, яка закликала почати процедуру імпічменту президента Трампа. У Твіттері вона назвала причиною цього «серйозність його порушень».

Водночас, представники республіканців заявляють, що факт втручання росіян у вибори 2016 року, засвідчений у доповіді Мюллера, свідчить про бездіяльність попереднього президента Барака Обами, який дозволив цьому статись.

Фото Twitter



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.