​Трамп виступив проти ідеї розформування поліції: «це було б добре для крадіїв і ґвалтівників»

Президент Трамп розкритикував ідею щодо припинення фінансування поліції, як до цього закликають деякі активісти нинішніх протестів по всій країні. «Припинити фінансування поліції було б добре для крадіїв та ґвалтівників», - написав у вівторок Дональд Трамп у Твітері, повідомляє «Голос Америки».


«Припинення фінансування поліції не буде. Не буде розпуску чи переформатування поліції. Наша поліція забезпечує нам мирне життя, і ми хочемо бути певними, що там немає поганих хлопців», - заявив президент під час зустрічі з керівниками поліцейських управлінь та іншими правоохоронцями.

Президент Трамп додав: він переконаний, що 99% поліцейських є чудовими людьми. Дональд Трамп звинувачує демократів у спробах розігнати американську поліцію.

«Сонний Джо Байден і радикальні ліві демократи хочуть «припинити фінансування поліції». Я хочу величні і добре оплачувані правоохоронні органи. Я хочу закон і порядок», - написав Дональд Трамп у неділю в Твітері.

Прихильники Дональда Трампа неодноразово у своїх заявах приписували демократам ідею припинення фінансування поліції. Утім, у законопроекті, який ініціюють демократи у Конгресі як відповідь на запити протестувальників, не йдеться про зменшення чи скорочення фінансування правоохоронних органів.

Кандидат на президента від демократів Джо Байден виступає проти ідеї припинення фінансування поліції.

Речник Байдена Ендрю Бейтс заявив: «Він чує і поділяє глибокий жаль і розгубленість тих, хто закликає до змін. Він хоче, щоб перемогла справедливість і щоб припинився цей жахливий біль».

«Байден підтримує негайну потребу провести реформи. Зокрема, щодо фінансування шкіл, літніх програм, закладів психічного здоров'я, і щоб лікування залежності відділили від фінансування правоохоронних органів, щоб офіцери поліції могли сфокусуватися на своїй правоохоронній роботі», - додав речник Байдена.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.