Меркель знову хоче закрити німців по домівках

Канцлер Німеччини Ангела Меркель вимагає, аби після узгодження з представниками усіх федеральних земель, в Німеччині було введено полегшений локдаун. В апараті канцлера Німеччини Ангели Меркель розробили план нових карантинних обмежень, який повинен вступити в дію з 4 листопада на всій території Німеччини.


Згідно із запланованими новими обмеженнями, люди могли б виходити на вулицю лише з членами своєї родини. При цьому усі фітнес-студії, дискотеки, кінотеатри, театри, оперні театри та концертні майданчики - пропонується закрити.

У плані зазначається, що ресторанам дозволяється пропонувати працювати на винесення. Магазини можуть залишатися відкритими, якщо вони застосовують гігієнічні заходи та обмежують кількість покупців.

Пізніше Меркель проведе віртуальну конференцію з 16 прем'єр-міністрами країни, щоб спробувати узгодити загальнодержавні правила та відмовитись від заплутаного різноманіття регіональних заходів.

Уряд довгий час наполягав на тому, що хоче уникнути другого загального блокування економіки після того, як перший вдарив по економічному зростанню, а в другому кварталі економіка скоротилася на рекордні 9,7%.

Незважаючи на те, що економісти очікують відновлення на період липня-вересня, вони попереджають, що подальші блокування бізнесу можуть знищити зростання економіки в останньому кварталі. Дані третього кварталу мають надійти 30 жовтня.

Згідно з планами, уряд прагне надати допомогу фірмам, які постраждали від закриття, включаючи сектори культурних заходів.

За запропонованим планом школи і дитячі сади пропонується залишити відкритими, проте: театри, і концертні зали; кінотеатри, атракціони і парки розваг; фітнес-студії, спортивні споруди, басейни і будинки розпусти; бари, ресторани та паби (крім роботи на винос); косметичні салони, масажні кабінети, тату-студії – закрити. Щоправда, пропонують лишити відкритими фізіотерапевтичні кабінети та перукарні. Локдаун пропонують до кінця листопада, але він підлягатиме перегляду.

За матеріалами Reuters.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.