​YouTube готова розблокувати сторінку екс-президента Трампа одразу, як знизиться загроза насильства

Компанія YouTube готова відновити роботу сторінки колишнього президента США Дональда Трампа відразу після того, як у США знизиться загроза насильства. Про це повідомила генеральна директорка компанії С’юзан Войчицьки.


«Я хочу підтвердити, що ми знімемо блокування цього каналу, - сказала Войчицьки під час онлайн-конференції в «Атлантичній Раді», - коли ми визначимо, що ризик насильства знизився», - повідомляє «Голос Америки».

Як відомо, найбільші соціальні мережі - Facebook, Twitter, YouTube - заблокували сторінки колишнього президента США після 6 січня цього року, коли у Вашингтоні натовп штурмував приміщення Капітолію. Тоді під час сутичок кілька людей загинули, а президента Трампа опоненти звинуватили у підбурюванні до насильства.

Генеральна директорка YouTube додала, що наразі у США «це очевидно, що досі існує зростаючий ризик насильства».

За словами Войчицьки, після того, як канал Трампа розблокують, його контент регулярно перевірятимуть модератори. І в разі третього повторного порушення правил платформи, цей канал можуть закрити назавжди, сказала очільниця компанії.

Власником YouTube є компанія Google.

Раніше компанія Twitter заявила, що сторінку екс-президента Трампа заблокували назавжди.

Facebook же повідомив, що термін призупинення сторінки Дональда Трампа невизначений, а питання передали на розгляд Наглядової ради компанії.

Фото Reutes



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.