​Падіння Байдена прокоментували у Білому домі - самопочуття президента чудове

У Білому домі заявили, що президент США Джо Байден почувається «на 100%» після того, як він кілька разів перечепився на трапі президентського літака. Відео пригоди швидко поширилось у соціальних мережах, повідомляє «Голос Америки».


«Я знаю, що люди побачили, як президент Байден послизнувся на сходах до президентського літака, але я рада повідомити, що з ним все гаразд і йому навіть не знадобилась допомога медичної команди, яка подорожує з ним. Просто оступився на сходах», - твітувала учора Кейт Бедінгфілд, директорка Білого дому з комунікацій.

Як повідомляється, заступниця речниці Білого дому Карін Жан-П'єр розповіла журналістам про вітряну погоду. «Я сама ледь не впала, піднімаючись сходами», - наводить її слова видання The Hill.

Раніше президент США помітно перечепився? піднімаючись трапом президентського літака. Президент, який деякий час носив ортез після отриманої травми ноги, самостійно підвівся і, піднявшись до входу у літак, розвернувся і віддав честь військовим.

Здоров'я президентів США перебуває під пильною увагою громадськості та їх політичних опонентів. У випадку Байдена, як і Дональда Трампа, предметом уваги є вік політиків. Попереднику 78-річного президента Байдена, 74-річному Дональду Трампу неодноразово протягом президентства закидали ознаки деменції, вказували на буцімто нездорову вагу тощо. Сам Трамп під час виборчої кампанії ставив під сумнів здатність Байдена виконувати обов'язки президента.

Критику на адресу Дональда Трампа згадав сьогодні його син Дональд Трамп-молодший. «Не звертайте уваги на те, що президент США настільки слабкий, що його раз за разом здувало вітром», - також твітував Трамп-молодший.

У грудні 2019-го року було оприлюднено висновок лікаря про стан здоров'я Джо Байдена. У ньому відзначалось, що «віце-президент Байден є здоровим, повним енергії, 77-річним чоловіком, який здатен ефективно виконувати функції президента, включно із обов'язками глави виконавчої влади, глави держави та головнокомандувача».

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.