​У суботу другий бойовий корабель ВМС США ракетний есмінець «Томас Гаднер» почав захід у Чорне море

Учора в Констанці, Румунія, відбулось відкриття навчань «Морський щит 21», у яких візьмуть участь більше 2000 військових з 7 країн НАТО, 18 бойових кораблів та 10 літаків, заявили у румунському відомстві. Ракетний есмінець «Томас Гаднер» почас прохід до Чорного моря, повідомляє Шостий флот США. Це вже другий бойовий корабель США, який прямує до Чорного моря. У п’ятницю у регіон прибув корабель ВМС США «Монтеррей», передає «Голос Америки».


Переміщення суден здійснюється з метою проведення операції із дотримання безпеки на морі, повідомляє Шостий флот США.

«Кораблі ВМС США та літаки регулярно діють у Чорному морі на підтримку наших союзників по НАТО та партнерів», - йдеться у повідомленні американських ВМС у Twitter.

«Монтерей» - ракетний крейсер ВМС США класу «Тікондерога». Попередній візит крейсера США такого класу до Чорного моря датується 2017 роком, зауважує видання BlackSeanews.

Корабель «Монтерей», за повідомленням ВМС США, діятиме у Чорному морі поряд із «союзниками по НАТО та партнерами на захист свободи, економічного процвітання та задля того, щоб моря залишались вільними та відкритими».

Учора в Констанці, Румунія, відбулось відкриття навчань «Морський щит 21». Навчання триватимуть з 19 по 29 березня в Чорному морі, повідомили ВМС Румунії. У навчаннях візьмуть участь більше 2000 військових з 7 країн НАТО, 18 бойових кораблів та 10 літаків, заявили у румунському відомстві.

Водночас, за повідомленнями російських ЗМІ, росія цього тижня вивела всі шість своїх субмарин Чорноморського флоту на завдання в Чорному морі.

Ракетний крейсер ВМС СГА «Монтерей». Фото U.S.Navy



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.