​Комплекс будівель навколо Капітолію у Вашингтоні заблоковано правоохоронцями - через напад на поліцейських

Вулиці довкола комплексу будівель Капітолію у столиці США заблоковано правоохоронцями. Про це повідомляє інформаційна агенція Reuters. Одразу після інциденту Поліція Капітолію заявила, що реагує на повідомлення про наїзд на двох поліцейських і затримала підозрювану особу. Пізніше ЗМІ повідомили про смерть одного із правоохоронців та підозрюваного, передає «Голос Америки».


В.о. очільниці Поліції Капітолію Йогананда Піттман заявила, що особа, яка здійснила наїзд на поліцейських, після наїзду вийшла із авто з ножем та «кинулась» на поліцейських, які здійснили постріли. За словами Піттман, нападник не реагував на команди правоохоронців.

«Підозрюваний помер. Два офіцери Поліції Капітолію були доправлені до різних лікарень, і я з дуже, дуже тяжким серцем повідомляю, що один із офіцерів помер від отриманих поранень», - наводить слова Піттман видання The Hill.

Працівники будівель навколо місця події отримали повідомлення від правоохоронців із настановами не підходити до вікон та ін.

На відео з місця пригоди було видно, як видається, двох осіб на ношах, яких забрала швидка.

Як повідомляється, інцидент стався на пункті в'їзду на територію Капітолію поруч з Індепенденс-авеню, біля північної загорожі.

«Будь ласка, моліться зі мною за двох офіцерів Поліції Капітолію та їх родини. Вони швидко та хоробро зреагували, як і інші співробітники екстрених служб на місці події. Вся країна зараз уболіває за них», - твітує лідер республіканської меншості у Палаті представників Конгреу США Кевін Маккарті.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.