​Білий дім заперечив інформацію, що Сполучені Штати нібито вирішили тимчасово заморозити військову допомогу Україні

У Білому домі заперечили повідомлення у ЗМІ начебто про те, що Сполучені Штати вирішили тимчасово заморозити військову допомогу Україні. «Ідея, що ми затримали безпекову допомогу Україні - це нонсенс», - заявила прес-секретарка Білого дому Джен Псакі, повідомляє Голос Америки.


Джен Псакі додала, що минулого тижня, напередодні саміту з росією, США надали пакет безпекової допомоги Україні в розмірі 150 мільйонів доларів, який включав летальне озброєння. За її словами, Білий дім надав повну суму військової допомоги, виділену Конгресом США.

«За два дні до саміту президент Байден вийшов перед всім світом на сцену НАТО і сказав, що ми продовжимо ставити Україну «в позицію, де вона зможе і надалі чинити опір фізичній агресії росії». Ми також підготували резервні фонди на випадок подальшого вторгнення росії в Україну. Як президент Байден прямо сказав президенту путіну, ми будемо непохитно підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України», - додала Джен Псакі.

Перед цим журналісти видання politico з посиланням на анонімні джерела в Білому домі заявили, що в адміністрації вирішили призупинити виділення 100 млн військової підтримки Україні, які вирішили додатково надати після стягнення російських військ до кордонів.

Джен Псакі. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.