​Трамп відмовився їхати в Україну на запрошення Зеленського, щоб побачити масштаби війни


Колишній президент США Дональд Трамп відмовився приїхати в Україну на запрошення президента України Володимира Зеленського. «Я з великою повагою ставлюся до президента Зеленського, але вважаю, що було б недоречно їхати в Україну зараз», – сказав Трамп в коментарі для видання Newsmax, повідомляє Голос Америки.

Дональд Трамп додав, що Адміністрація Джо Байдена зараз «працює з ним (із президентом Зеленським), і я не хотів би створювати конфлікт інтересів».

Як раніше повідомляв Голос Америки, президент України Володимир Зеленський у програмі Meet the Press американського каналу NBC, яка була в ефірі в неділю, 5 листопада, закликав США виділити більше допомоги Україні і запросив колишнього президента США Дональда Трампа в Україну, щоб на власні очі побачити масштаби війни.

«Я запрошую президента Трампа. Якщо він приїде, мені треба буде 24 хвилини, не більше, щоб пояснити президенту Трампу, що він не зможе справитись з цією війною, він не зможе принести мир, через путіна. Якщо він, звісно, не пробуватиме і не буде готовий здати її жахливому чоловіку путіну. Якщо він не готовий віддати нашу незалежність, він не зможе це зробити. То ж ми його запрошуємо», - сказав Зеленський.

Президент України додав, що за час вторгнення не мав жодного контакту із колишнім президентом Трампом. На питання, чи, на його думку, Дональ Трамп підтримуватиме Україну, якщо його переоберуть президентом США, Зеленський відповів: «Залежить, як до цього ставитиметься ваше суспільство. Це їхня підтримка, це їхні гроші».

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.