Три плани, за якими Янукович може передати Україну Росії

 
Україна, мабуть, єдина держава у світі, яка не оберігає власну незалежність. Історія ще не має прецедентів, коли особи, які стояли на чолі окремої держави, без захоплень, війн і іншого насилля, добровільно передавали територію своєї країни під протекторат іншої з умовою подальшої асиміляції народу серед ворожого.
 
Та от Янукович і його команда  без вагань і без будь яких насильницьких дій зі сторони держав-завойовників йде на те, щоб перетворити Україну на російську губернію. Нині експерти зазначають: українському народові його незалежність дісталась легко. А тому люди не усвідомлюють, що країна може її втратити і повернутись під протекторат Росії. Але агенти ФСБ, які засіли в Українському парламенті та й стали на чолі української держави, вже працюють над планами перетворення України на губернію російської федерації. І для цього у них розроблено три плани, один з яких, на думку цієї команди, може й спрацювати.
 
План перший: економічний
 
Те, що нині робить уряд Януковича, жахає не лише українців, а й іноземних інвесторів. За останній час більшість з них пішло з України, а інші, які вклали чималі кошти в розвиток, наприклад, сільського господарства, спостерігають за діями януковської компанії з жахом, адже те, що наразі виробляє Азаров з українською економікою, не може призвести до її зростання, позаяк єдині наслідки будь-якої фіскальної політики – знищення бізнесу і перетворення країни на залежну від імпорту. Це підтвердив і Микола Катеринчук (який свого часу пропонував усім урядам розроблений ним та його командою податковий кодекс) у коментарі «Фокусу» він зазначив, що створення відділення з оперативного супроводу при податковій означає, що тепер за бізнесменами будуть ходити, спостерігати і прослуховувати.Тобто стежити до тих пір, поки вони не перестануть бути великими платниками податків.
 
І, звісно, Азаров може досягти успіху і знищити увесь малий та середній бізнес (вже сьогодні у Києві чекають на закриття більше 700 СПД на місяць у одного інспектора, а ці люди колись вправно сплачували єдиний податок по двісті гривень щомісяця). А що буде тепер, коли планку єдиного податку підняли? Осіб, які офіційно закриють свої СПД, стане ще більше. Люди або перестануть працювати і підуть до держави з протягнутою рукою за субсидіями або робочими місцями (а Янукович і його команда не можуть забезпечити ні того, ні іншого, оскільки їхня задача - руйнувати), або підуть в тінь чи емігрують з країни. Але знищивши чужих і витягнувши з них усі гроші (а азаровський уряд не хоче їх заробляти, він уміє лише відбирати), януковська команда змушена буде переключити свій погляд вже на тих бізнесменів, які їх підтримували і були у їхній команді (адже грошей все одно десь треба брати). Тож згодом знищать і бізнес із свого табору. А зважаючи на те, що вже сьогодні більшість підприємств передаються росіянам за копійки, згодом, за економічним планом руйнації, і територію України передадуть у протекторат.
 
План другий: мовно-релігійний
 
Те, що януковська влада, без огляду на інтереси свого народу, знову хоче насадити в Україні російську православну церкву, ще раз доводить, що інтереси України ця влада здає без вагань на користь російської федерації. В Україні церква відділена від держави і, за логікою, не повинна втручатись у політичну діяльність країни. Проте на практиці російська православна церква московського патріархату проводить серед своїх парафіян жорстку політику, направлену на визнання лише Росії, як держави, а Україні у цій політичній грі відводиться роль губернії, яка повинна слухняно виконувати все, що говорить священик. А піп доносить до людей те, що говорить патріарх Кирил, а Кирил – те, що йому наказав Путін.
 
Тож і зачастив російський патріарх до України, адже нині він несе не божу істину, а є засланим козачком від путінської влади (самому Путіну їздити якось не солідно, а Медведєв не може ж опуститись до ролі посла) і провадить тут насадження русифікації, яку Янукович не лише дозволяє, а й пропихає усіма доступними і не доступними способами.
 
Та все ж однієї релігії для закабалення народу мало. А тому і почали грати на російській мові. Спочатку дзяволили про введення російської мови, як другої державної. А потому пішли простіше: заборонили український дубляж, ввели в судах ведення справ російською мовою, а тепер насаджують обов’язкову російську і в іншому побуті. Причому, що цікаво: раніше люди спілкувались у офіційних закладах і судах тією мовою, якою було зручно (хоча повинні були лише українською), а нині від людей вже вимагають тільки російської. Насаджування чужої мови йде згори (і наче ніхто з влади не проти вживання української), але якщо так відбуватиметься і далі, то все буде як за радянських часів, коли людей змусять перейти на спілкування російською. І це – не вигадка.
 
Якщо подивитись радянські фільми п’ятдесятих років минулого століття про той же Донбас, то можна побачити у кіноленті, що люди спілкуються українською мовою, а на вулицях видко вивіски, що написані українською мовою. Отже, виходить, що як би не пнувся неук Янукович і Путін, вони брешуть, зазначаючи, що у цьому регіоні живе російське населення. Його зробили таким. Його – залякали і асимілювали. Тепер же цю політику хочуть запровадити повторно, аби знову почати русифікувати українських людей. Ну, а зважаючи на те, що російська влада вважає росіянами усіх, хто знає хоча б одне слово російською (навіть з трьох літер), то якщо треба провести захоплення території, вони без вагань введуть війська для «захисту російського населення», як це вже робилося у Грузії.
 
План третій: федерація
 
Хто-хто, а Янукович знає, як солодко він уміє співати про федерацію під падаюче у Сєверодонецьку лужковське кепі. А тому прийнятий на днях закон, за яким федерація України може нині і не на часі, але реальна (!), доводить, що януковська команда усвідомлює, що всю Україну під Росію не покладеш (деякі регіони не схочуть зґвалтування і можуть насильнику відбити російський дітородний орган), а тому в планах Януковича - спочатку розкрасти Україну вщент, влаштувати громадянську війну, а потому – під шумок, зробити в Україні федерацію (на зразок грузинської Абхазії, де президент – губернатор, поставлений від Росії).
 
Такого плану януковська влада разом з ФСБ не виключає. Тож українському народу є над чим замислитись, адже якщо сусіда почне претендувати на квартиру разом з дружиною (а загалом, згодом і на чоловічий заробіток), навряд чи це господарю квартири сподобається. А Український народ повинен почати почувати себе у своїй державі, як у власній квартирі. І усвідомлювати, що усі, хто сьогодні здає інтереси держави, завтра введуть рабство і почнуть продавати наших дітей. Сьогодні ще є шанс все виправити.
 
Наталія БАЧУН

Наступна стаття »



Коментарі

  +0 #1 Лариса 19 июл. 2010 г., 16:43:51
все в этой статье наглая ложь и передергивание фактов Фу оранжевой заказухе
  +0 #2 Андре 19 июл. 2010 г., 19:40:37
Ларисе: А вы что падам Прдона живете не в Украине? или это не вам повышают тарифы, пенсионный возраст? Или это не вас травят некачественными продуктами? Это Вы - мадам, брошкина, Прдоннная заказуха. Стыдно, полдумали би о детях, если они конечно у вас есть.
  +0 #3 Руслан 20 июл. 2010 г., 20:01:43
Мне стыдно жить в стране, в которой президентом является бывший зек. Те кто голосовал за него, получайте: поднятие пенсионного возраста, налоговое давление на бизнес, поднятие тарифов на квартиры, в том числе на газ, на который, якобы, Россия снизила цену, а мы сдаём Крым на несколько десятков лет. Думаю это ещё не всё, что Янукович и его партия сделали, но будем надеятся на лучшее, думаю в 2012 году, когда будут выборы в парламент, люди одумаются и свергнут нынюшнюю власть.
  +0 #4 католик 31 июл. 2010 г., 14:40:59
Українців вже нема -- воскреснемо під прапором Христа! Як будемо під стягом Істини за земного життя! ІНФОРМАЦІЙНА ЛІКВІДАЦІЯ УКРАЇНЦІВ В УКРАЇНІ! ЧИЯ ВЛАДА, ЧОМУ І ДЛЯ ЧОГО ТИХЦЕМ СКАСОВУЄ ЗАПИСИ ПРО НАЦІОНАЛЬНІСТЬ БАТЬКА, МАТЕРІ В УКРАЇНСЬКИХ ДЕРЖАВНИХ АКТАХ ПЕРВИННОЇ РЕЄСТРАЦІЇ - СВІДОЦТВАХ ПРО НАРОДЖЕННЯ ? « Коли зникає нація зникає історична пам`ять. Люди пишуть свою особисту історію, але вагомішим є те, що вони пишуть про свої нації » / Іван Павло II. Пам`ять та ідентичність. / Загроза втрати Українцями національності ! Які її наслідки ? ( З нами, українцями, роблять те, що ми, як нація дозволяємо із собою робити…) В Україні дітям у Свідоцтві про народження не вписують національності. Як пізніше вони доведуть свою українськість ? Стратегічно цілеспрямована інформаційна ліквідація титульної нації України відбувається сьогодні, зараз в часи УКРАЇНСЬКОЇ формальної незалежності. Ми, Українці створили собі державу і в Декларації про державний суверенітет України першим, значить найголовнішим пунктом проголосили: І. Самовизначення української нації. Українська РСР як суверенна національна держава розвивається в існуючих кордонах на основі здійснення українською нацією свого невідємного права на самовизначення. Будь-які насильницькі дії проти національної держави Україна, з боку політичних, партійних, громадських організацій інших угруповань чи окремих осіб переслідуються за законом. м. Київ 16 липня 1990 року № 55 – ХІІ
  +0 #5 злой кацап 2 авг. 2010 г., 13:49:21
Да точно так же, как в своё время Хрущёв передал Крым Украине.
  +0 #6 chernomor 2 авг. 2010 г., 15:42:24
За всё приходится платить, и просто глупо горячиться, и недостойно мелочиться, когда прийдёт пора платить. За смех, за слёзы, за успех, за свет, любовь и неудачу... И тот заплатит больше всех, кто хочет вытребовать сдачу.
  +0 #7 хороший 2 авг. 2010 г., 17:49:35
Скорее бы уже передали, Сколько уже ждать-то С 1991 года Украина занималась тем, что разворовывала то, что досталось ей от СССР. Все что построено было в СССР разворовывается и перепродается между власть имущими. С 1991 года в Укарине не был построен ни один корабль или самолет. При том что при СССР Украина выпускала и самолеты и корабли. Какой запас остался от СССР что до сих пор еще не все поделено.
  +0 #8 х-вам 2 авг. 2010 г., 18:08:27
То , что дебилы голосовавшие за ПРдунов получат по полной не очень радует, а вот то что вместе с ними получим и мы ,органически не признающие эту холуйскую антиукраинскую орду -это трагедия нашего поколения. Но самое страшное наши дети стали заложниками голосовавших за янучарина. К 2042 году не доживет ни одна из нынешних мразей, а гнойник в виде иностранных войск будет нарывать и вряд ли закончится добром. Кстати о выборах 2012. Вы верите что они будут? Посмотрим на местные выборы этого года, хотя и так видно уже, что это профанация. Эту власть к сожалению ,похоже что можно убрать лишь силою. По другому с бандитами боюсь не получится. А так радостно было что мы, да еще белорусы без гражданской войны пережили развал СССРа. .
  +0 #9 крым 3 авг. 2010 г., 17:36:17
да забирайте свою Украину и делайте с ней что хотите. Главное что бы мы,Крым,вернулись так сказать на Родину. По-русски они не хотят говорить, а нас, попавших в политическую ловушку русских, кто-то спросил, хотим ли мы говорить на украинском? И хотим ли мы быть Украинцами. Да не дай бог, что бы уже в свидетельстве моего ребёнка стояло, украинец. Правильно сказал "хороший", сами ничего не добились. В Крыму строились военные корабли, моя мама там проработала более 20 лет главным инженером-конструктором, и где они все? Вы,украинцы, говорите только за себя, но уважайте и не забывайте, что половина населения страны, русские. Вы не хотите говорить по-русски, а мы по-украински.Может нам разделиться? Хотя Крым и так автономная республика, только как же нам спастись от вашего давления?
  +0 #10 Sergey 4 авг. 2010 г., 15:02:37
Государство Украина, в том виде что есть сейчас, временное явление. Небыло раньше такой страны, скорее всего и не будет... А причина тому, что люди не хотят смотреть широко, без своих корыстных интересов. Смотрят обычно узко, учитывая лишь свои интересы и цели. Беря это во внимание и тот факт, что на Украине проживают люди довольно разных взглядов на историю, родной язык и прочее - складывается вывод: зачем нам такое государство, в котором собрали людей разных нравов? Лично я считаю, что целесообразно разделить Украину на два государства (в ближней перспективе, лет так на 20-50), после чего можно снова объединятся по новым взаимо выгодным правилам и уважающим друг друга отношениях. В дальнесрочной перспективе (лет так через 50-200) будет по сути страна, если так ее можно назвать, которая объединит всех Славян. К сожалению мы, граждане Украины, пока еще не готовы к тому чтобы жить в одной стране, а тем более всем Словянам в едином государстве.
  +0 #11 Козаченко 7 авг. 2010 г., 19:26:08
Делите Украину?Не рано-ли?Пройдут эти годы,всё изменится.Россия выбрала хренового Моисея,он не сможет долго водить народ(За нос),пусть медленно,но народ умнеет(учителя хорошие.да и учёба,получается,с под палки).А дольше,видно будет...
  +0 #12 Валерий 10 авг. 2010 г., 15:27:19
ВАЛЕРИЙ ДОЛЯ..........Скорее бы уже передали, Сколько уже ждать-то С 1991 года Украина занималась тем, что разворовывала то, что досталось ей от СССР. Все что построено было в СССР разворовывается и перепродается между власть имущими. С 1991 года в Укарине не был построен ни один корабль или самолет. При том что при СССР Украина выпускала и самолеты и корабли. Какой запас остался от СССР что до сих пор еще не все поделено.
  +0 #13 Мамай 17 авг. 2010 г., 00:52:40
Всі хто не хоче в Україні розмовляти українською мовою можуть купити квитки до Росії і поїхати туди і розмовляти так , як їм хочеться. А на наші землі, будьте ласкаві, не диктувати нам, якою мовою нам розмовляти! Сором! Живите тут,гадите тут,їсте наш хліб,топчите нашу землю і ще щось варнякаєте!!! Бо ви дограєтесь...до Коліївщини (якщо ви знаєте що це таке...
  +0 #14 Андрей Иванович 17 авг. 2010 г., 01:00:34
Правильно,молодец! Уважаю людей,которые отстаивают интересы своего народа!!! И правда пора учить украинский язык,это ведь их земля...В чужой монастырь со своим уставом не ходят...А между собой можно говорить и по-русски( никто не возбраняет).Я с возрастом понял, мы русские,изначально неправильно себя вели...так нельзя,если мы в гостях, а не оккупанты...
  +0 #15 Олег 20 авг. 2010 г., 22:24:23
Мамай, а що, це є самая величезная проблема України? Проблема мови? Та я б вивчив фінську у найкоротші терміни, якщо б мені сказали, що тільки це є проблемою для мене щодо переїзду до цієї країни на ПМП! Питанні мови - це словоблудіє для відволікання народу від єкономічних та соціальних проблем в країні. Це повна несенитниця. Мені 45 років. Я вчив українську в радянський школі й що для російської, що для української мови відводилося однакова кількість годин. Й вчили нас добре. А зараз учні не знають ніякої мови взагалі - ніхто не може грамотно писати. Ще раз заявляю - питання мови це понти, немає такого питання. Чому у Канаді, де сама велика українська діаспора дві державні мови - французька та англійська? Й живуть жеж люди! Нема у них мовного питання, напрочуд.
  +0 #16 Геннадій 27 авг. 2010 г., 19:40:26
Прав Олег. Проблема не в мові. Хто не дає селюкам та іншим ходити у сорочках- вишиванках та говорити рідною мовою. Але країна деградувала в освіті та в наукових, инженерних кадрах. В розвинених країнах люди швидко вчать мову бо хочуть жити в цій країні. В такій країні як наша зараз можна тільки існувати. Населення вимирає бо немає роботи, краіна свого мало чого виробляє и те відстале. Без новітньої индустріалізації, технологічного прориви своїми силами нашої країни небуде, її зїдять потужні країни и це буде поділом бо самі винуваті, не ті цілі ставили народу.
  +0 #17 DJCOBR 29 авг. 2010 г., 03:16:18
Знаете, я прочитал форум весь. Одни говорят правду, другие свои мысли высказывают в оскорбление друг другу. НО!!! Вы все забыли, что мы славяни!!! И смысл ругаться от того какая власть сейчас или завтра. Запомните: Вам кусок хлеба домой ни кто не принесет! Я Вам читатели, а так же этим полудуркам депутатам советую скачать и посмотреть очень поучительный фильм исторический, о том как развалили самую великую империю во всех веках Византию. И задумаетесь после просмотра, что в России , что в Украине все то же самое просходит. Фильм местные власти обеих стран запретили к прямой трансляции, сами понимаете почему! Название фильма Гибель Империи, Византийский урок. Смотрите и думайте сами куда мы катимся!!! Депутатам этот фильм надо в Верховной Раде то же показать! Приятного просмотра! DJCOBR.
  +0 #18 Валерий 31 авг. 2010 г., 17:38:31
Разве можно ожидать что-то действительно стоящее от "свидомоукраинцив"? Автор этой пасквильной статьи буквально изрыгает русофобией. Ну так пусть присмыкается и лижит зады жидов и западных прохвостов, которые нас очень даже действенно уничтожают... Горько... Тупой народ...
  +0 #19 одесская кобра 22 сент. 2010 г., 11:59:38
Люди, схаменіться! Чи ви хочете Цхінваії,коли рашка вбивала всіх кого бачила!!! В нас там знайомі були роздавлені рашкіними танками! ініколи цього не прощу! З трьох дїтей один залишилвся сиротою. Чи ви хочете того ж самого на Українї ? Президент та його бандюки пригнобили людей, з країни тікають інвестиції, люди переводять бізнес в офф-шори. А мова-це все для того, щоб було нам з вами про що писати. Прав автор статті,якщо далі так і піде, будемо ми "апендиксом" рашки. Не дай Боже цього. О т тоді і ми з вами узнаємо,що таке "миротворницькі віїська старшого брата". Мира нам всім і злагоди.
  +0 #20 Кіровоград 8 янв. 2011 г., 15:04:39
Витяг з програми: Національна влада – це влада, яка є носієм національної ідеї народу і діє не в інтересах тільки якогось класу чи соціальної групи, а в ім’я цілої нації та всіх громадян національної держави. Наша мета – реалізація української національної ідеї, здобуття, закріплення і розбудова національної держави – держави української нації на українських землях, яка б запевнила українській нації гарантований розвиток, усім громадянам України – всебічну Свободу, Справедливість, Добробут. СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.