Наталія Королевська намалювала серце для Юлії Тимошенко

27.11.2011 – Я вірю, що чорні дні для Юлії Тимошенко стануть злітною смугою для нових звершень. Про це під час мітингу під стінами Лук'янівського СІЗО заявила народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина»), голова Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська.
 
 
«Я вірю, що чорні дні для Юлії Тимошенко стануть злітною смугою для нових звершень. Сьогодні весь світ знає, що Тимошенко – політв'язень. За що її засудили? За договори на поставку газу. Її засудили за те, що два роки тому українці зустрічали Новий рік у теплі. Її засудили за те, що не замерзла Європа», – зазначила Наталія Королевська.
 
«Сьогодні, під стінами СІЗО, ми зібралися для того, щоб наш лідер Юлія Тимошенко знала, що ми з нею, ми її підтримуємо і зробимо все, щоб свій наступний День народження вона відзначала в колі своїх рідних та близьких. Чи стане влада сильніша від того, що запроторили за грати цю тендітну жінку? Чи забезпечить це сьогоднішньої влади перемогу на виборах? Ні! Народ не обдуриш», – заявила вона.
 
 
Наталія Королевська разом зі своїм колегою за фракцією, головою ВГО «Батьківщина молода» Євгеном Сусловим намалювали на стіні біля центрального входу в СІЗО червоне серце з написом «З Днем народження, Юлю!». Народний депутат також принесла Юлії Тимошенко багато подарунків від людей з усіх регіонів України.
 
«Вся Україна зігріває Юлю своїм теплом і вірою. У кожному куточку нашої країни люди вірять, що вона скоро буде на волі. Люди в областях мене постійно запитують, як Юля себе почуває, просять передати їй подарунки та листи. Хтось по-материнськи плаче, а хтось готовий прийти сюди та стерти з лиця землі Лук'янівське СІЗО. Сьогодні наш Майдан тут, під Лук'янівським СІЗО. Наш обов'язок: звільнити Юлю! Юля – наш лідер, наша надія і надія всієї України », – наголосила народний депутат.
 
Вона також нагадала, що в 2004 році західні журналісти назвали Тимошенко «помаранчевою королевою», а сьогодні їй присвячують пісні свободи, пісні, які звучали 7 років тому.
 
«Юля – тендітна жінка, але залізна леді. Впевнена, вона витримає і вийде ще сильнішою. Знаю, вона переможе. Юля! Ми віримо в тебе! Наші серця ми даруємо тобі. З Днем народження!», – додала Наталія Королевська.
 
 
Також за ініціативи Наталії Королевської та Євгена Суслова зі зворотного боку СІЗО, куди виходять вікна Юлії Тимошенко, пролунав салют на честь її Дня народження.


Коментарі

  +0 #1 имя 27 нояб. 2011 г., 20:40:26
эта сучка подмазывается к Юле чтоб возглавить БЮТб.
  +0 #2 юля 27 нояб. 2011 г., 20:42:37
Да это вторая воровка после Юли, она грабит шахтёров.
  +0 #3 Гость 27 нояб. 2011 г., 20:58:20
Не нужно пани Кобылянской хитрить..... Она так " переживает" за Юлю,как я-за Каддафи.....Ей рыги,проталкивая её,не разрешают носить знаки БЮТ-Б !!!!!! Не хитри,пани Кобылянская,это тебе не копанки..... Тут не обманешь..... Лучше открыто переходи ТУШКОЙ в партию рыгов аналов !!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.