Чому українофоби вирішують питання мови за українців?

23.12.2011. Остання інформація потішила. Виявляється, СБУ, замість того, щоб ловити і знешкоджувати справжніх ворогів держави, тепер опікуватиметься протестами громадян. Смішно. До сліз. А поряд – в парламенті, сидять справжні вороги, які ненавидять Україну і роблять все заради знищення української мови і державності країни як такої.
 
 
Ці особи не лише сидять в парламенті. Вони мають нахабність знущатись над українцями, паплюжачи мову та наголошуючи на тому, що Україна – держава несамостійна. І СБУ – мовчить. Ще жодного разу Колесніченка не викликали до СБУ з приводу його висловлювань на адресу країни, за кошт якої утримується СБУ.
 
Та чи опікується ця структура безпекою країни? Хіба може бути в нормальній, незалежній країні, щоб народній депутат (як себе називає Колесніченко) спеціально створював у країні ситуації, які б’ють по іміджу держави. А Колесніченко – професійно створює провокації, негативно відзивається про українську мову, створює такі конфлікти, як свого часу в Українському домі, і … лишається безкарним.
 
Служба безпеки України чомусь зовсім не звертає уваги на певні вчинки справжніх провокаторів і українофобів, що без будь-яких наслідків для свого депутатства можуть пропагувати сепаратистські думки.
 
І найстрашніше, що ці українофоби вкотре піднімають питання мови в Україні. Особи, які не знають нормально і якісно жодної з мов світу, але більш-менш можуть спілкуватись російською, постійно роблять спробу каламутити країну усілякими законопроектами, мета яких зробити головною мовою в Україні – російську.
 
І знову постає питання до СБУ – структури, що повинна стояти на захисті інтересів країни: чому подібні питання взагалі постають в Україні, адже утвердження і розвиток мови – це утвердження держави. Так, наприклад, Ізраїль навпаки відновив мертву мову заради розвитку своєї країни, а в Україні робиться все, аби українська мова була не лише менш популярна, а взагалі відійшла на другий план. І робиться це - свідомо. Навіть перебріхуючи висновки Венеціанської комісії.
 
На жаль, СБУ не виконує свою справжню функцію по охороні безпеки країни від зовнішніх ворогів, які без будь-яких перешкод входять до представницької влади України і без остраху за свої дії проводять в державі підривну діяльність, навіть не приховуючи, що поділяють погляди російського ФСБ щодо українських територій і світоглядів.
 
Історія вже знає: допоки мова є живою, доти існує народ, який нею спілкується. І лише знищення мови призводить до знищення нації і знищення держави. Представники влади від Партії регіонів своїми діями ще раз довели, що вони не сприймають Україну незалежною державою, а отже роблять все від себе залежне, щоб державність країни розхитувалась.
 
А питання мови – це питання самосвідомості народу. Народу з багатовіковою історією, який лише як двадцять років має незалежність. Тож СБУ повинна жорстко присікати діяльність кожного українофоба, що працює на іншу державу. Чому ж служба безпеки допускає, щоб в країні українофоби будували політику мови? Може, через те, що сама прислуговується чужій розвідці?


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.