​Спостерігачі ОБСЄ засудили псування партійної символіки РУХУ НОВИХ СИЛ в Дніпрі

На Дніпропетровщині моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва Європи висловила стурбованість актом вандалізму, в результаті якого було пошкоджено партійну символіку на будівлі офісу РУХУ НОВИХ СИЛ в Дніпрі. Спостерігачі ОБСЄ завітали до регіонального осередку партії, щоби особисто обговорити ситуацію з дотриманням прав людини і свободи волевиявлення в області.


Про це повідомила прес-служба РУХУ НОВИХ СИЛ Дніпропетровщини.

«Ми намагаємося всіляко сприяти інформуванню світової спільноти про ситуацію з дотриманням прав людини та гуманітарну ситуацію як у зоні конфлікту на Донбасі, так і по всій території України. Відтак, нас цікавить реальна картина стану справ у регіонах, особливо напередодні та в період передвиборчих кампаній, коли, зазвичай, зростає кількість порушень прав на вільне волевиявлення, свободу слова тощо», - зауважив спостерігач Стівен Дуглас.

На зустрічі активістів РНС Дніпропетровщини зі спостерігачами ОБСЄ обговорювались питання становлення демократичних засад у виборчому процесі в Україні, використання брудних технологій та провокацій з метою дискредитації політичних опонентів. Торкнулись також питань розбудови громадянського суспільства та його впливу на політичні процеси в державі.

«Наша бесіда із спостерігачами ОБСЄ виявилася цікавою та змістовною. Ми прагнемо, щоб ситуації, подібні до нашої, стали неприпустимими в українському політикумі, адже ми будуємо незалежну, демократичну державу, в якій суб’єкти політичного процесу мають поважати позицію опонента і не перешкоджати її вільному висловлюванню та відстоюванню. Якщо сьогоднішня зустріч із представниками спеціальної моніторингової місії в Україні сприятиме розбудові цього процесу - це чудово. Щодо ситуації навколо інциденту із пошкодженням фасаду нашого офісу, інформація про нього обов’язково потрапить на сторінки звітів спостерігачів ОБСЄ, про це нас запевнили іноземні представники», - відзначила активістка РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі Дніпропетровщини Владеліна Маринчук.

Нагадаємо, увагу іноземних представників привернув нещодавній інцидент, у результаті якого було залито фарбою банери із зображенням партійної символіки на фасаді будівлі, в якій розташований офіс регіонального осередку. Це сталося вночі з 22 на 23 березня. Наразі поліція розшукує хуліганів, що вчинили цей акт вандалізму.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.