​Дружина Саакашвілі: Зараз важко без Михайла, але треба продовжувати

Політика - не бізнес, а люди - не товар. Справжні політики мають дбати про людей і працювати над тим, щоб створити для них кращі умови життя. Про це заявила дружина Михайла Саакашвілі Сандра Рулофс на віче на Майдані Незалежності, повідомляє info.rns.org.ua.


Рулофс зазначає: «В політиці треба показати, хто краще дбає про людей, створює кращі умови для людей. Треба показати, що ти любиш Україну, а ми цього не бачимо», - зазначила вона.

Вона наголосила, що людей, які хочуть змін в країні, вже дуже багато і закликала їх не відступати.

«У нас є велика опозиційна сила. Зараз важко без Михайла, але треба продовжувати, бо Україна повинна стати кращою. І це можливо, в Грузії це сталось, треба просто захотіти. Вони вже перейшли межу, треба не саджати людей за грати, а показувати реальні справи, реформи», - заявила Рулофс.

Вона зазначила, що справа Михайла Саакашвілі - це політичне замовлення. - «Ми це добре знаємо, але ми маємо на вулицях показати свою силу. Ми повинні це разом довести, у нас є надія на силу людей», - зазначила Сандра Рулофс.

Вона подякувала від імені Михайла Саакашвілі всім людям, які зібрались сьогодні на Марш за імпічмент.

«Він готовий почати боротьбу проти корупції та створити команду, яка буде виконувати обіцянки, але люди мають показати свою позицію і виходити на протести», - зазначила вона.

Сандра Рулофс. Фото зі сторінки ФБ Міхеїла Саакашвілі



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.