​Саакашвілі публічно озвучив свої плани боротьби з українськими, і не тільки, клептократами у владі

Сьогодні я хотів би публічно озвучити свої плани, бо останнім часом на цю тему надто багато спекуляцій.


По-перше, я організую в Україні масштабну кампанію з впровадження прямої демократії за швейцарським зразком. Якщо ми хочемо жити, як швейцарці, то нам і діяти потрібно, як швейцарцям. А швейцарці дуже пильно контролюють свою владу. Якщо влада не приймає тих законів, які їм потрібні, вони збирають 100 тисяч підписів, виносять потрібний їм закон на референдум і самі приймають його. Якщо влада приймає якесь рішення, яке їм не подобається, вони збирають 50 тисяч підписів, проводять референдум і самі скасовують це рішення.

Нам потрібна така ж система. Плюс, нам потрібна гарантовано захищена від будь-яких фальсифікацій і дуже дешева у використанні система електронного голосування. Ви всі спостерігаєте той цирк, який Порошенко влаштував із затвердженням складу Центральної виборчої комісії. Йому потрібен контроль над тим, хто рахуватиме голоси. Не потрібно бути Ейнштейном, щоб зрозуміти, для чого. Для того, щоб красти ваші голоси та фальшувати вибори, щоб проштовхувати на посади мерів-бандитів - таких, як громадянин росії та офіцер російської армії Труханів. Для того, щоб продовжувати на пару з Ахметовим та іншими покидьками грабувати вас й далі. Центральну виборчу комісію та інші виборчі комісії потрібно відправити на смітник. Цим я теж буду займатися.

Найближчим часом я детально розповім вам, як ми всі разом зможемо цього домогтися. Мені дуже потрібна ваша допомога, я один не впораюся.

Я також займаюся тим, щоб корупціонерам і олігархам, які багатіють коштом грабунку українців, стало дуже мало місця на Землі, щоб за ними й за їх майном по всьому світу ганялася ФБР.

Зараз, коли американським політикам розповідаєш, як корупціонери з олігархами грабують Україну і українців, вони співчувають, але не більше. Це природно, бо у них на першому місці внутрішня політика. Але все змінюється, коли їм розповідаєш, що наші корупціонери та олігархи разом з українцями грабують також і американських платників податків. Адже наша країна - одержувач американської фінансової допомоги, як безпосередньо від США, так і через МВФ. Ці гроші йдуть на латання дірок у бюджеті. А корупціонери з олігархами крадуть ці гроші і прямо, і побічно.

Приклад: Порошенко з Ахметовим грабують українців через схему Роттердам+, яка робить непідйомними для українців житлово-комунальні тарифи. Такі тарифи змушують виділяти з бюджету більше грошей на субсидії. Грошей на це в бюджеті не вистачає, тому Україна використовує для закриття дірок в бюджеті гроші американських і європейських платників податків. Тобто, Порошенко з Ахметовим через Роттердам+ крадуть їхні гроші. Мало того - вони залишаються при цьому безкарними! Тому що зрозуміло, що Аваков і Луценко з ними в частці і не будуть це розслідувати, суди знаходяться під контролем Порошенка, і грабіж американських платників податків залишається безкарним.

Американські платники податків не люблять, коли хтось безкарно краде їхні гроші. А американські політики діють дуже жорстко, коли американські платники податків чимось незадоволені. Тому я працюю з громадською думкою, щоб перевести питання корупції в країнах-одержувачах американської фінансової допомоги в площину внутрішньої американської політики. Я хочу, щоб американці розширили свою юрисдикцію на корупційні злочини в цих країнах і віддали їх розслідування ФБР. Це допоможе нам дуже сильно притиснути корупціонерів і в Україні, і в Грузії.

Тут мені теж знадобиться ваша допомога. Ми повинні будемо надсилати багато листів американським конгресменам і сенаторам із проханням передати розслідування корупційних злочинів в країнах-одержувачах американської фінансової допомоги під юрисдикцію ФБР. Я обов'язково попрошу вас про допомогу, коли прийде час, і сподіваюся, що ви мені її надасте.

Ось цим я і буду займатися. Не вірте фейковим заголовкам в ЗМІ, нібито я збираюся повернутися в Грузію, щоб брати участь там у виборах. Це все маніпуляція з метою показати вам, нібито я постійно змінюю свою думку з приводу того, чим мені займатися. Мене запитують в інтерв'ю, чи боюся я повернутися в Грузію, я відповідаю, що нехай мені дадуть паспорт, щоб я зміг приїхати в країну - і тоді ми подивимося, хто кого боїться. А ЗМІ, які проводять кампанію проти мене, подають цю інформацію так, нібито я хочу повернути собі грузинське громадянство і збираюся до Грузії, щоб там обиратися на якийсь пост.

Так, я приїду до Грузії підтримати єдиного кандидата проти російського ставленика і бандита Іванішвілі. Але я громадянин України, що б там не заявляв Порошенко і його продажні судді, і я допоможу українцям побудувати успішну країну, яка буде семимильними кроками наближатися за рівнем життя до Швейцарії.

Окремо хочу звернутися до журналістів Української правди. Хлопці, вам не соромно? Ви використовуєте в своїх матеріалах, направлених проти мене, точно такі ж заголовки й обороти, які використовують путінські ЗМІ, які мене люто ненавидять. Невже ви забули всі свої традиції, що принижуєтесь до цього? Порошенко як прийшов, так і піде, а ваша репутація залишиться заплямованою на все життя. Подумайте про це.

Слава Україні!

Михайло Саакашвілі, facebook.com

Фото з відеоролика на сторінці ФБ Михайла Саакашвілі



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.