​Саакашвілі: За дослідженнями американців, зараз РУХ НОВИХ СИЛ з легкістю проходить в Парламент

Згідно з американськими дослідженнями, рейтинг РУХУ НОВИХ СИЛ зараз дозволяє партії пройти в Парламент, і це без присутності лідера Михайла Саакашвілі в Україні. Про це повідомив лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі, інформує прес-служба партії.


«За дослідженнями американців, моя партія РУХ НОВИХ СИЛ спокійно перетинає 5% бар‘єр і проходить в Парламент. І це без грошей і доступу до центральних ЗМІ! Я - один з лідерів руху проти клептократії по всьому пострадянському просторк, особливо в Україні та Грузії. І я вже бачу результати цього», - зазначив Саакашвілі.

Він зауважив, що представник об‘єднаної опозиції Григол Вашадзе за попередніми підрахунками виходить на перше місце в другому турі президентських виборів у Грузії.

«Це велика перемога грузинського народу, грузинської демократії над олігархією, над відсутністю надій, над цинізмом. Народ Грузії сказав, що має гідність, що він власник цієї країни. Я дуже пишаюсь своїм народом», - зазначив Саакашвілі.

Політик звернув увагу, що його партії, як в Грузії, так і в Україні, існують без великих коштів і, тим не менш, акумулюють навколо себе велику кількість громадян.

«Мене викинули з України, Іванішвілі також заставив покинути мене країну, посадив лідерів нашої партії в Грузії за надуманими звинуваченнями. У нашої партії там немає грошей, бо ми нічого не вкрали. За мого президенства бюджет Грузії виріс в 10 разів, економіка в 4 рази, я і моє оточення вирішили, що не будемо заробляти на цьому гроші. І зараз я живу на орендованій квартирі, мої міністри працюють на звичайнісіньких роботах.

І все одно за повної відсутності грошей та адмінресурсу народ перейшов на наш бік», - наголосив Саакашвілі.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.