​Трагедія Ізраїлю вщент рознесла наративи Банкової


В Ізраїлі постійно лунають заяви, що Нетаньяху, який допустив вторгнення, повинен піти. Виявляється, що це не розхитування човна, як нам внушають подляківські боти, а прагнення вберегти державу від діяльності влади, яка прогавила раптове вторгнення.

Виявляється, що об’єднання під час війни – це коли влада вводить в уряд порятунку лідера опозиції, а не коли затикає всім рота, оголошуючи табу на правду.

Виявляється, що воєнний стан не вимагає узурпації інфопростору і закриття опозиційних каналів, а узурпація інфопростору потрібна, щоб берегти рейтинги того, що не втік.

Виявляється, що регулярне оголошення втрат – це вшанування героїв і жодним чином не перешкоджає Ізраїлю боротись з ворогом. Проте вшанування справжніх Героїв перешкодило б возвеличенню того, що не втік і став причиною небачених досі жертв серед військових та мирного населення.

Виявляється, що обличчя війни – це не неголений фейс у футболці хакі і розкарячений образ першої леді у дорожезній фотосесії Лейбовіц, а регулярні включення журналістів із зони бойових дій з репортажами про подвиги героїв та звірства ворога, розповіді про самопожертву громадян.

Тому, коли хтось хоче запитати, чому у нас гаряча фаза війни зі страшенними втратами та руйнуваннями триває вже майже два роки і їй немає кінця-краю, то потрібно починати запитувати, чому більшість погодилась на наративи Банкової, що говорити про зашквари влади – це розхитування човна.

Чому зацитькували тих, хто хотів знати наші реальні втрати та імена загиблих?

Чому мовчали, коли влада закривала канали і спотворювала реальність в єдиному марафоні, де героєм були не ті, хто втримав Україну, а той, хто її про@бав?

Чому більшість мовчала, коли в кривавій м’ясорубці Бахмута перемелювались українці тільки для того, щоб щодня Зеленський міг подавати утримання зруйнованого міста ціною величезних жертв, як свою заслугу?

Чому мовчали, коли захисників Маріуполя Зеленський віддав на тортури?

Чому мовчимо, коли відбувається знущання над Червінським?

Наше перше мовчання, на яке погодилась більшість 24 лютого, породила страшний нескінченний ланцюг злочинів влади, який постійно буде віддаляти нашу перемогу».

Світлана Білуник (с)

ПС

МЕМ з США, надпис: «тобі не варто було згадувати, що ми маємо гроші в радіусі однієї милі, він може тебе почути»

Святослав Дубина, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Святослава Дубини



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.