​Більшість депутатів від «Слуг» - це вибух на сміттєзвалищі


Написав про бездіяльність Генпрокуратури стосовно доступу до воєнної інформації М. Безуглої та інших, які вважають, що вони публічно викорінюють зловживання та непрофесійність у керівництві ЗСУ. Такі собі санітарки озброєного лісу.

При обговоренні поста виявилося, що у тій же Безуглої сформувався пул активних прихильників, які на шмаття готові рвати за свою кумирку.

Потім прочитав у Arty Green доволі нейтральну репліку про М. Берлінську, яка не має інженерної освіти, ніколи не керувала великими колективами, але позиціонує себе як провідного виробничника дронів. Відповідно, претендує на посаду у владі. І знов та ж картина: помітна кількість адептів, які вірять у безгрішність пані Марії.

Згадав про депутатку Г. Третьякову, яка дозволяє собі ідіотичні резонансні висловлювання. Згадав, що О. Стефанішина вважається головною кандидаткою на заміну ніякому Д. Шмигалю. І що серед п’яти унікальних менеджерів, які зараз керують країною, два — це молоді жінки, про видатні стратегічні таланти яких ми нічого не чули до початку «зеленої ери».

Нема сумнівів, що це не девіації, а справжній феномен, коли під час чоловічої справи, якою є війна, жінки перебирають на себе певні лідерські функції, в першу чергу, викривальну їх частину. Причому, роблять це безапеляційно, агресивно, не зважаючи на будь-які можливі наслідки, бо обрій бачення в них закінчується десь під ногами, біля туфель на підборах. І звісно ж, вони мають право на помилку — на відміну від всіх інших.

До слова, з фронту пишуть, що пані Мар’яна прибула туди з наміром керувати обороною на Покровському напрямку... Може, це гумор такий, але надто вже чорний, просто антрацитовий.

Особлива цинічність у тому, що доброчесності, порядності, відповідальності нас вчать ті, хто від початку політичного життя існує за рахунок корупційних оборудок. Саме так! Бо кожен міністр в нас традиційно має такий город, припосадову ділянку, де підзаробляє до зарплатні. А членам владної фракції завжди доплачують у конвертах. І за окремі голосування також. А гроші для цього отримуються з тіньової економіки, тобто, від корупції.

Якщо серед «Слуг» є ті, хто в 2019 році відмовилися від конвертів, то це диво на рівні непорочного зачаття. Тому їх треба терміново канонізувати, а ікони з їх святими ліками намалювати на стіні Верховної Ради зверху фрески з отцями Незалежності.

До речі, я зовсім не є женоненависником — і по життю, і по роботі. Як іміджмейкер, багато працював з Юлією Тимошенко. Так, вона — контроверсійна постать, яка викликає полярне ставлення. Згадав її тому, що вона довго і наполегливо вчилися бути топ-політиком. Спочатку була відома як бізнесвумен, потім самостійно, без буксиру партійного бренду, обралася до Ради по мажоритарці. Тихенько, без галасу, працювала у комітеті, стала віце-прем’єром і припинила бартер. Опинилася у СІЗО, створила свою партію, яка успішно зайшла у парламент... І тільки подолавши непростий шлях політичного становлення, ЮВТ почала претендувати на найвищі посади в Україні. У політиці вона і зараз.

А сьогоднішніх політикинь виніс нагору вибух на сміттєзвалищі, яким стало квапливе формування партії «Слуга народу». Переважна більшість з тих, хто зараз вважає себе елітою нації і рятувальницями України, зникнуть без спомину при черговій зміні влади. Ну, за виключенням тих, хто таки зможе домовитися з В. Зеленським-А. Єрмаком про місце у тих виборчих проектах, якими переймається ОП. Але все одно вони будуть політиками/політикинями за викликом, а не тими, хто щось вирішує.

Проте написав я пост, власне, для тих, хто щиро підтримує новоявлених месій з будь-яким гендером, але без справжньої освіти, без попередніх досягнень, фактично, без біографії. Тобто, для тих, хто все ще знаходиться під впливом чорної магії простих рішень і гучних заяв без системний дій.

Так от, досвід підказує, що дурні небезпечніші за ворогів. Причому, дур слід побоюватися більше, ніж дурнів: вони завзятіші, і у своїй дурості, яка не знає сумнівів, можуть піти значно далі. З відповідною шкодою для загальної справи.

До речі, це ще одна з причин, чому треба змінювати всю суспільно-політичну систему України загалом.

Олександр Кочетков, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Олександра Кочеткова



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 17 вересня обговорив наступні теми:

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.