Чому Порошенко такий наївний?

naiv

 
Можна Донбасу присвоїти хоч 100 особливих статусів і 1000 разів визнавати його окупованою територією, через це війна не закінчиться. путінській наволочі байдуже до будь-яких законів, як їм скаже «царь» так і буде.


Я сьогодні не їздив на пленарне засідання з двох причин.

Перша: я дуже хотів підтримати активістів, які приїхали виганяти Федика. Це принаймні конкретна дія, спрямована на очищення силових структур від злочинців.

Друга причина: я не хочу брати участі у показових голосуваннях, які нічого не дають. Як завжди всі з усіма пересварились, з трибуни було чути безліч патріотичних гасел про любов до України і про те, як всі ненавидять путіна і росію. При тому, літаки як літали в москву? так і літають, газ як транспортували, так і транспортують. Знову в кулуарах журналісти все роздули до небачених масштабів і голосування за статус Донбасу зробили головним інформаційним приводом в країні. Регіонали проголосували з частиною коаліції за «мірнає насілєніє» і не голосували за те, що «мірнає насілєніє» поїхало мізками і саме окупувало територію.

А завтра знову реальність.

Війна триває. Хлопці на передовій далі стоять, і їх обстрілюють. Люди виснажились. Корупція процвітає, а правоохоронні органи бездіяльні до неможливості. Президент і прем'єр у кожному місті-районі-області ставлять на посади «своїх». Репутація, чесність, професіоналізм не мають значення. Головний критерій - лояльність до влади і приналежність до партії. Нацбанк й надалі очолює Гонтарєва, а в Ізюмі колишні беркутівці займаються бандитизмом. Диванні критики і психічно хворі аналітики топлять все в тонах бруду і так далі, і далі...

Але тішить одне. Я хоч і не вірю в сни, але сьогодні дорогою до Києва я заснув в машині і мені наснилось, що все це закінчилось і ми живемо в країні, де немає усіх цих проблем і залишились лише ті, хто любить свою землю, а ті, хто не люблять - зникли. От в це і буду вірити...

Все зміниться, я знаю. Правда, Герої?

Володимир Парасюк, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.