Віталій Кличко заявив, що перевибори повинні відбутися не лише у п'яти округах

klichko cvk

 
Те, що ЦВК визнала, що неможливо встановити результати виборів в 5 мажоритарних округах і рекомендувала призначити там повторні вибори, означає, що Центрвиборчком фактично погодився з тим, що відбулися маніпуляції і фальсифікації результатів виборів в цих округах. 


Про це заявив Віталій Кличко на мітингу біля ЦВК.

«Насправді ж немає сьогодні жодного округу, де не було б спроб фальсифікацій під час виборчого процесу. Парламентські вибори в Україні були нечесними. Оцінку цим виборам дали міжнародні спостерігачі, європейські інституції, самі українці. Наше завдання – активізувати людей, пояснити, що лише від їхньої позиції та боротьби може щось змінитися в країні», – сказав лідер «УДАРу».

«Ми вважаємо, що вибори повинні відбутися не лише у цих п’яти округах. Ми можемо говорити про нові вибори по всій країні, але вже не за цим ганебним законом, який дав можливість для маніпуляцій у мажоритарних округах. Бо можна до безкінечності оскаржувати результати в судах і отримати рішення, спущене зверху. Ми повинні провести вибори за новим законом, за відкритими партійними списками», – підкреслив Кличко.

«Сьогодні багато хто незадоволений, люди прийшли показати своє ставлення до влади, яка нехтує вибором громадян. Тут багато правоохоронців, а з іншої сторони – прості люди, люди похилого віку, жінки. Влада боїться нас, тому тут така велика кількість міліції. І їм є за що боятися – вони трясуться за свої крісла, які їм потрібні тільки для власного збагачення. Скільки можна терпіти? Ми зібралися тут, бо готові відстоювати свою позицію. В рамках закону, протестуючи, добиваючись того, щоб суди ухвалювали законні рішення. Лише пліч-о-пліч, лише разом ми зможемо змінити ситуацію в країні», – звернувся до людей на площі під Центрвиборчкомом Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.