Хилари Дафф ответит в суде за ДТП двухгодичной давности

daff

 
Молодую мамочку Хилари Дафф ждет судебное разбирательство. Некая Рэйчел Оуэнс утверждает, что актриса врезалась в ее машину и нанесла женщине серьезные травмы.


По словам Рэйчел Оуэнс, 12 декабря 2010 года Хилари Дафф была за рулем автомобиля, который при столкновении с машиной истицы нанес "тяжелые повреждения и серьезный урон здоровью, силе, деятельности и нервной системе пострадавшей". Женщина также заявила, что из-за аварии больше не может выполнять свою работу. Правда, не уточнив, чем именно она занималась.

Еще Рэйчел Оуэнс заявила, что не может заниматься привычными делами. Почему она решила обратиться в суд два года спустя после инцидента, остается загадкой, сообщают internovosti.ru.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.