​Кіркоров доспівався: адвокат лідера групи Space покарає «зайчика» на 10 млн доларів

Лідер французької групи Space Дідьє Маруані та юрист Ігор Трунов на прес-конференції «Підстава Кіркорова або вимагання?», присвяченій їх затриманню в москві, заявили, що мають намір домагатися притягнення співака Філіпа Кіркорова до відповідальності через брехливий донос про вимагання.


На прес-конференції, яка відбулася незабаром після затримання Маруані та Трунова московською поліцією, французький музикант пообіцяв, що його «адвокати подадуть скаргу в прокуратуру за наклеп і дезінформацію».

«Я думаю, що йому це завдасть ще більшої шкоди», - сказав Маруані, додавши, що «те, як повівся Кіркоров, - це пастка, це злочин».

Він розповів, що на затримання його і юриста Ігоря Трунова за заявою від Кіркорова про вимагання приїхали 60 поліцейських. «До зали вриваються 60 поліцейських, поводяться нелюб'язно як в поганому детективному кіно. Вони сказали: нікому не говорити, забирають мобілки», - повідомив Маруані.

На думку французького композитора, він став «жертвою дурної, злочинної акції». «Більш того, я повинен сьогодні дати свідчення, показати 60 повідомлень від Кіркорова і довести, що ці повідомлення були від нього, а не від пранкерів», - сказав Маруані, повідомивши, що більше 60 листів з його переписки з Кіркоровим незрозумілим чином зникли з його поштової скриньки, передає ТАСС. «Їх хтось стер. Але я заздалегідь переслав копії моєму менеджеру і юристам, зберігши їх таким чином», - сказав Маруані.

«Музичні експерти підтвердили, що 41% пісні «Жорстока любов» був запозичений з пісні Symphonic Space Dream. Хоча ритм пісень був змінений, експерти Франції та росії підтвердили, що це плагіат», - сказав композитор.

За його словами, Кіркоров «вкрав у інших виконавців більше 30 пісень». «У тому числі - це і його пісня для Євробачення», - цитує французького музиканта агентство «Інтерфакс». Він повідомив, що його друг, теж композитор, також має намір судитися з Кіркоровим. «Мій друг написав пісню для Даліди, а Кіркоров її без дозволу переспівав», - стверджує Маруані. Він уточнив, що це пісня «Найкраща».

За словами Маруані, Кіркоров говорив йому, що «Попков людина багата і йому допомагає мафія». «Чи був це початок залякування, не можу сказати. Але я не злякався», - передає слова французького музиканта агентство «Національна служба новин».

Лідер групи Space зазначив, що у нього достатньо часу і терпіння на розгляди, і нехай Кіркоров вирішив показати, що він найрозумніший, але миша ніколи не зможе налякати кішку, цитує його висловлювання портал «Народні новини».

Адвокат Маруані юрист Ігор Трунов, в свою чергу, повідомив, що вже написав заяву в прокуратуру: «Уже вчора я написав заяву на Кіркорова і його адвоката про брехливий донос Айвазянца, це справжнє прізвище (Олександра) Добровінського».

За словами юриста, вони з Маруані напередодні добровільно поїхали у відділення поліції. «Без кримінальної справи, без затримання, ми добровільно просиділи в відділенні поліції вісім годин. У нас забрали досьє на Кіркорова і досі не віддали», - сказав він.

До речі, за словами Трунова, допит у відділі поліції так затягнувся через бажання поліцейських зробити селфі з французьким композитором. «Час допиту Маруані затягнувся, так як весь відділ вишикувався, щоб зробити з ним селфі, тобто час витрачався не на допит, а на селфі», - розповів Трунов, відзначивши, що Маруані дуже порядна людина і, незважаючи на складні обставини, не відмовив нікому, повідомляє агентство «Москва».

Трунов також заявив, що має намір звернутися до ЄСПЛ зі скаргою на тих, хто допустив незаконне затримання. «Всі, хто допустив це неподобство, повинні бути покарані. Ми маємо намір скаржитися аж до Європейського суду», - сказав Трунов, відзначивши, що затримання проходило з порушеннями.

«Нас затримали без кримінальної справи, ми ніякі не підозрювані, нам не дали дзвінок, з нами поводилися грубо», - передає слова Трунова РІА «Новини».

Що стосується участі в цій справі пранкерів Вована і Лексуса, то адвокат сказав, що «пранкер розігрує один раз, а комбінація з 60 листів і дзвінків - нереальна історія, тому це притягнута за вуха історія».

«Коли Кіркоров з'явився вчора в банку, перша претензія його була - навіщо ти розголосив умови угоди. Я кажу - ми тільки оголосили, що буде прес-конференція. Це означає, що він був глибоко в темі. Тому я думаю, що ця історія винайдена адвокатом Кіркорова», - зробив висновок юрист, який представляє інтереси Дідьє Маруані.

Напередодні Трунов і Маруані були затримані в «Ощадбанку» в Москві, куди, за словами Трунова, вони приїхали підписувати мирову угоду з Кіркоровим, який нібито погодився виплатити 1 млн євро Маруані за неправомірне використання його музики.

У ході мирової угоди передбачалося, що гроші будуть покладені Кіркоровим в банк, після чого будуть переведені на рахунок Маруані.

За словами ж адвоката Кіркорова Олександра Добровінського, ніякої угоди не було. «Кіркоров написав в поліцію заяву про вимагання з боку Маруані. Ми брали участь у слідчому експерименті», - сказав він.

Через вісім годин після затримання Трунов і Маруані були відпущені, їм висловили вибачення. Правоохоронні органи не стали порушувати кримінальну справу за заявою Кіркорова про вимагання.

Адвокат Трунов має намір від імені Маруані подати позов до Кіркорова в суд США, де у співака є нерухомість, за неправомірне використання музики. За його словами, в цьому випадку Кіркоров повинен буде заплатити мінімум 10 млн доларів за плагіат.

Джерело: newsru.com

Кіркоров. Фото gazetanova.ru



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.