​Гламурне фото дружини міністра фінансів США спричинило скандал

Дружина міністра фінансів США Стівена Мнучина викликала шквал критики після того, як розмістила в Instagram фото, де вона супроводжувала свого чоловіка у відрядженні, зазначивши відомі марки одягу, які створили її білий брючний костюм та аксесуари, серед яких - Tom Ford, Valentino та Hermes, повідомляє «Голос Америки».


«Вона була з сумкою Birkin. Думаю, це щонайменше $10 000», - сказала Ейпріл Раян в ефірі CNN. «Коли ви - державний діяч, або одружені з державним діячем, ви маєте пам'ятати, що на службі піклуються про людей, а багато людей, яким ви служите, не можуть дозволити собі сумку Birkin», - додала вона, повідомляє The Hill.

Дружина Мнучина - Луїза Лінтон, спочатку назвала критиків «чарівливо необізнаними» і припустила, що Мнучин, який до призначення на посаду міністра, обіймав високий пост в інвестиційному банку GldmanSachs, зробив більше внесок до економіки США і сплатив більше податків, ніж ті, хто її критикує.

Лінтон різко відреагувала на коментар Дженні Міллер з Орегону в Instagram, яка написала: «Добре, що ми змогли сплатити за Вашу невелику подорож. Жалюгідно». Лінтон назвала коментар «пасивно агресивним» та «бридким», а також порадила коментатору: «відпочинь і подивись нові «Ігри престолів».

Після наростання критики, Луїза Лінтон, колишня актриса з Шотландії, видала вибачення: «я вибачаюсь за мій вчорашній пост в соціальних мережах, а також за мою відповідь. Вона була недоречною і нечутливою».

Міністерство фінансів США зазначило, що Мнучин та Лінтон відшкодують витрати уряду на подорож Лінтон і що Лінтон не отримувала жодної компенсації від модних марок, зазначених в її пості.

Мнучин є одним з найзаможніших серед призначенців Трампа. Він практично двадцять років працював в Gоldman Sachs, а також є засновником успішного хедж фонду. Він також управляв компанією, яка інвестувала до виробництва фільмів в Голлівуді, включаючи такий відомий фільм, як «Аватар».

Мнучин одружився з Лінтон в червні, відігравши бучне весілля. До одруження, Лінтон була актрисою і грала невеликі ролі на телебаченні та в кіно.

Луїза Лінтон, 2011

В адміністрації Трампа є ряд дуже заможних осіб, включаючи міністра освіти Бетсі Давос, міністра торгівлі Вілбура Росса та радників і членів сім’ї Трампа Іванку Трамп та Джареда Кушнера.

«Вважаю, що дружини (чоловіки) політичних призначенців, як правило, зазнають посиленої критики, однак, з Трампом, напруга зростає» , - заявив політичний консультант Республіканської партії Алекс Конант, повідомляє АР.

Міністр фінансів США Мнучин з дружиною. Фото Reuters/AP/Twitter



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.