​У США на водійських правах почали відображати третій варіант статевої приналежності

У штаті Міннесота дозволили отримувачам водійських прав обирати небінарний гендерний вибір для відображення на посвідченні. Як повідомляє місцеве видання Twin Cities Pioneer Press, відповідна зміна реалізована у новому програмному забезпеченні, які пропонується мешканцям штату для реєстрації та отримання водійських прав, передає «Голос Америки».


Тепер користувачі можуть обрати не «Ж», чи «Ч», а варіант «Х», якщо не ідентифікують себе ні з чоловічою, ні з жіночою статтю.

Повідомляється, що реформа не анонсувалась і після запровадження викликала зауваження місцевих законодавців. Натомість відповідальні за зміни пояснили їх бажанням краще надавати послуги мешканцям штату. Рішення привітав губернатор штату.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты продолжили «шахедить» Украину беспилотниками, большую часть БпЛА над нашей территорией удалось сбить

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.