​Готель Trump International у Вашингтоні виставляють на продаж за 500 мільйонів доларів

Організація Трампа шукає інвесторів, готових придбати права на оренду готелю Trump International у Вашингтоні та підготувала з цією метою рекламну брошуру. Брошура у 46 сторінок перелічує такі переваги готелю, як велична архітектура, центральне розташування та спа із гімалайською сіллю, а також – можливість заробити на бізнесі, пов’язаному із закордонними урядами, повідомляє «Голос Америки» з посиланням на CNN.


«Існує величезний потенціал для нового власника повністю капіталізувати на бізнесі, пов’язаним із урядом, після ребредингу майна», - цитує брошуру CNN.

Джерела Wall Street говорять, що організація сподівається продати лізингові права готелю, що містить 263 номери, за 500 мільйонів доларів.

Згідно з фінансовими звітами, готель, що було відкрито наприкінці 2016-го року, приніс президенту 80 мільйонів доларів прибутку. Але він також став підставою кількох судових позовів, які звинувачували президента у порушенні статті Конституції, яка забороняє отримання вигоди від іноземної держави під час перебування на посаді.

У брошурі йдеться про фінансові збитки, які зазнала Організація Трампа, якій належать права оренди, від відмови працювати із іноземними урядами.

Раніше організація Трампа повідомляла, що у 2017-му та 2018-му роках добровільно передала прибутки, отримані від іноземних урядів, у державну скарбницю.

«На відміну від інших готельних компаній, поки мій батько - президент США, ми взяли на себе добровільні обмеження і прийняли рішення не рекламувати та не шукати бізнес із іноземними урядами під час його перебування в уряді», - йдеться у заяві сина Дональда Трампа Еріка, оприлюдненій минулого місяця.

Утім, продаж викликає занепокоєння, особливо якщо права викупить іноземець і це навіть може створити подальший конфлікт інтересів, оскільки Генеральну адміністрацію загальних служб очолює політичний призначенець Трампа, говорить Руді Мехрбені, експерт Центру Бреннана.

«Наразі між Білим домом та Адміністрацією загальних служб немає чіткого бар'єру, що може викликати питання про можливе набуття вигоди», - сказав він в інтерв’ю Голосу Америки.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.