​Трамп знову залишився без акаунтів Facebook, тепер на два роки - це найбільше покарання для учасника соцмережі

Американський соцмедійний гігант Facebook оголосив, що відключення акаунтів колишнього президента США Дональда Трампа у Facebook та Instagram триватиме два роки, що є найбільшим можливим покаранням для учасника соцмережі, повідомляє «Голос Америки».

Facebook, а також інші соцмережі, включно з Twitter та YouTube, обмежили акаунти Трампа в січні після заворушень, які призведи до штурму будівлі парламенту в американській столиці. Тоді Трамп розмістив дописи, які можна було розцінити як підтримку дій натовпу.

«З огляду на серйозність обставин, які призвели до призупинення допуску для пана Трампа, ми переконані, що його дії становили значне порушення наших правил, яке заслуговує на найвище можливе покарання згідно з новими протоколами дотримання правил. Ми зупиняємо його акаунти на два роки, починаючи з дати першої зупинки 7 січня цього року», - заявив Нік Клегг, віце-президент з глобальних питань Facebook.

Після закінчення цього строку, Facebook проведе оцінку ризиків і може поновити роботу акаунтів Трампа.

«Ми оцінимо такі зовнішні фактори, як випадки насильства, обмеження на мирні зібрання та інші індикатори громадянського неспокою», - заявив Клегг.

Якщо ризики будуть високими, компанія може подовжити заборону акаунтів.

Минулого місяця Наглядова рада Facebook - орган, створений компанією в 2020 році, який має значні повноваження, щоб розглядати скарги проти соцмережі, назвала виправданим рішення соцмережі заблокувати акаунт Трампа після подій 6-го січня. У рішенні Ради йшлося про те, що своїми заявами про масштабне шахрайство на виборах президента США Трамп «створив середовище, яке уможливило серйозний ризик насильства».

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.