Олександр Тимошенко: Громадянин Янукович – двічі «не судимий проФФесор» і президент

o timoshenko

 
Заява Олександра Тимошенко


З великим подивом прочитав чергове висловлювання всесвітньовідомого «вченого», проФФесора, перекладача і списувача з чужих книжок, а ще донецького прозаїка і за сумісництвом Президента України Віктора Януковича про те, що Юлія Тимошенко є світовим лідером за кількістю кримінальних справ. В таких випадках часто говорять – чим би дитина не тішилася, тільки б не плакала.

Так от – нашого гаранта по праву можна вважати в світі унікальної людиною. Він єдиний двічі судимий президент за суто кримінальні справи – це унікальний випадок в історії людства, цим він навічно закарбує своє ім’я в анналах історії. Він – це сім в одному – президент – прокурор – суддя – кат – академік – проФФесор - письменник – самородок наш. Людина – без минулого і майбутнього. Це людина - сім’я якої за два роки його царювання ввійшла до числа найбагатших сімей світу, а його оточення за час підготовки до чемпіонату світу з футболу збільшило свої статки в сотні разів. Не випадково в цілого ряду наближених до Януковича людей за останні 3 місяці появились нові власні літаки останніх моделей.

Тому, хто б що не говорив про мою дружину Юлію Тимошенко, але тлумачити хто злочинець, а хто праведник Віктору Януковичу – це вже верх безглуздя і цинізму.

Брехливі звинувачення, що пролунали на адресу Юлії Тимошенко з боку двічі, звісно, «не судимого» Януковича і його співучасників по утворенню в Україні кримінального режиму - Азарова і Кузьміна - є виключно провокацією, безглуздям і шизофренією.

Весь світ визнав, що в Україні Януковичем та партією регіонів встановлюється кримінальна диктатура, а Юлія Тимошенко, як найнебезпечніша яскрава особистість та політичний конкурент для діючого режиму, ув’язнена виключно через політичну діяльність та свою принципову і незламну патріотичну позицію.

Я ще раз заявляю - Юлія Тимошенко – політична ув’язнена і вона негайно повинна бути звільнена.

Я прошу Віктора Федоровича – краще мовчіть, робіть розумний вигляд і усміхайтесь своєю широкою усмішкою – всі і так все зрозуміють. Я вимагаю від Президента Януковича публічних вибачень за свої провокаційні висловлювання відносно Юлії Тимошенко і негайного її звільнення.

Олександр Тимошенко

Джерело: byut.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.