Кандидат від Молодіжної партії, що замовляла чорний піар проти Тимошенко, тепер переключилася на Кличка

klichko naklep

 
Партія «УДАР» звернулася з листом до Національної телекомпанії України та ЦВК щодо трансляції 12 жовтня 2012 року в ефірі УТ-1 фільму, який містив ознаки чорного піару і контрпропаганди проти політичної партії «УДАР» та її лідера Віталія Кличка, повідомляє прес-служба партії «УДАР». 


Цей фільм вийшов начебто в рамках передвиборної агітації кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 220 Федорченко Ганни Григорівни, яку було висунуто Молодіжною партією України. Ця пані раніше «прославилася» тим, що від свого імені розміщувала антирекламу проти «Батьківщини» та її лідера Юлії Тимошенко. 

При цьому на телевізійних каналах не було жодного ролика чи іншої агітаційної та рекламної продукції, в якій би йшлося про рекламу самої Молодіжної партії чи її висуванця пані Федорченко. Очевидно, що це - технічний кандидат влади, який спеціалізується лише на одному — замовленні брудних агіток проти опозиції, зокрема, партії «УДАР» і Віталія Кличка. 

Ця пані витрачає значні, як для звичайного мажоритарника, кошти на розміщення брехливої і наклепницької інформації на правах начебто політичної реклами.

Очевидною метою розміщення цього бруду з боку відверто технічного кандидата від влади на загальнодержавному телеканалі є приниження авторитету Віталія Кличка та його політичної сили в очах виборців, створення про них негативної думки. 

В партії наголошують, що відповідно до частини дев’ятої статті 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України» забороняється розповсюдження завідомо недостовірних або наклепницьких відомостей про партію - суб’єкта виборчого процесу або про кандидата у депутати. Окрім того, цілий ряд норм цивільного законодавства України спрямований на захист честі, гідності та ділової репутації особи.

«УДАР» звертається до Національної телекомпанії України з проханням надати партії ефірний час для спростування недостовірної та наклепницької інформації, що прозвучала в ефірі, і вимагає від ЦВК і Держтелерадіо розглянути на своїх засіданнях питання про порушення законодавства суб’єктом виборчого процесу і втягуванням в цю брудну політичну гру державних телеканалів. 

В «УДАРі» також наголошують, що це не перший подібний випадок замовних розміщень антипіару проти партії та її лідера на державних телеканалах. Так, в ефірі державного телеканалу «КРИМ» також виходили фільми, спрямовані на оббріхування опозиції та В.Кличка. Подібна інформація про спроби розмістити бруд проти опозиції начебто від імені технічних партій та кандидатів надходить і з інших регіонів України. 

Виборча кампанія вступила у завершальну фазу, влада не шкодує грошей і не гребує відпрацьованими нею ж ще в 2002-2004 роках технологіями для паплюження опозиції - наголошують в партії «УДАР».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.