Податківці організували обшук ще в одного депутата-опозиціонера

podatkova

 
На оптовому ринку сільгосппродукції «Нежданный» на Херсонщині, який раніше належав народному депутату від фракції «УДАР» Федору Негою, розпочався обшук. Народний депутат не може потрапити у свою депутатську приймальню, яка розташована в одній будівлі з бухгалтерією «Нежданного».


«Приїхали з податкової міліції Херсонської області. Виймають документи. Поки проводять обшук у бухгалтеріях промислового і оптового ринків. Вони кажуть, є постанова суду. Її ще ніхто не бачив. Я не можу потрапити у приміщення. Двері закриті. Перекрили доступ до моєї депутатської приймальні. Адвокатів фірми теж не пускають. Це продовження справи, яка була 18 жовтня», - розповів Федір Негой.

Нагадаємо, 18 жовтня представники податкової інспекції прибули з позаплановою перевіркою господарської діяльності оптового ринку «Нежданный», який належав тоді ще кандидату в народні депутати Федору Негою. Ринок заблокували, а разом з вилученням документів проводився обшук в житлових приміщеннях кандидата в народні депутати.

«Це політична справа. На бізнес родини намагаються натиснути, щоб переманити мене до Партії регіонів. Прямих погроз не було, але мені недвозначно натякали, що треба подумати про успішне існування створеної мною справи. Я вийшов зі складу засновників підприємства , коли обрався народним депутатом, і свої права передав дітям», - зазначив Негой.

Станом на 16:00 депутат, а також адвокати підприємства, не можуть потрапити в приміщення. Федір Негой обіцяє направити депутатське звернення щодо обшуку на підприємстві до Генпрокуратури України, а також до керівництва МВС та міністерства доходів і зборів, повідомляє прес-служба партії «УДАР».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.