Карпунцов: Текст з печаткою про позбавлення мандатів двох депутатів - це не рішення суду

karp rada

 
Рішення Вищого Адміністративного Суду України про позбавлення мандатів двох народних депутатів неправомірне. Про це заявив народний депутат від фракції "УДАР" Валерій Карпунцов в ефірі телеканалу ТВі.


"Цей текст з печаткою не є рішенням суду. Воно виготовлене десь в кабінеті. За такою логікою, завтра якийсь суд чи суддя теж виготовить рішення і поставить печатку про відсутність повноважень, наприклад, Президента України ", - зазначив Валерій Карпунцов. Народний депутат підкреслив, що виходячи з тексту позовної заяви, цю cправу мав розглядати Київський апеляційний адміністративний суд, а не ВАСУ.

Валерій Карпунцов додав, що згідно з кодексом про адміністративне судочинство, ВАСУ відразу повинен був видати повне рішення суду. А на сьогодні ні позивач, ні суспільство цього рішення не чули і не бачили, повідомляє прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка".



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.